Αρχική Εφηβικό Νίκη μετά από καιρό για τον ΑΕΡΑ!

Νίκη μετά από καιρό για τον ΑΕΡΑ!

0
Dodekanisos

Την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι έφηβοι του ΑΕΡΑ καθώς επικράτησαν με 6-0 του Φοίβου στο γήπεδο Αφάντου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 6΄ πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Κωνσταντινίδης έκανε την κάθετη πάσα στον Πετρά και αυτό με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και πίεσαν την αντίπαλη άμυνα ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιούργησαν με τον Τραπουζάνη δεν βρήκαν στόχο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο τέρματα. Στο 35΄ ο Πετράς εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία αμυντικού και τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 2-0. Το 3-0 έγραψε στο 40΄  ο Ψαράς με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με τον ΑΕΡΑ να πετυχαίνει άλλα τρία γκολ για το τελικό 6-0.

Στο 63΄ ο Κανακού από θέση τετ α τετ με πλασέ έκανε το 4-0. Στο 81΄ ο ίδιος παίκτης θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και στο 86΄ ο Νικολής με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ θα διαμορφώσει το 6-0.

Καλύτεροι των νικητών οι Πετράς, Ψαράς και Κανακου από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Τραπουζάνης και Πολυχρόνης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσουρούτης (Λυριστής, Ντάκο).
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕΡΑ: Γκουγκουντρής, Καρακωνσταντής, Κωνσταντινίδης, Παπαναστασίου, Κρητικός, Φωταράς, Ψαράς, Νικολής, Μάρκο, Χρυσοβέργης, Πετράς. (Έπαιξαν και οι Καλαμαράς, Κανά-κου, Χατζηαντώνης, Πέρος και Νικολής)
ΦΟΙΒΟΣ: Κωνσταντάρας, Παπαντωνίου, Φεγγαράς, Τραπουζάνης, Μακρής, Κυρτάσογλου, Μπαλάκης, Πολυχρόνης, Πρίφτι, Φλεβάρης, Μπούτσκα (Έπαιξαν και οι Καράτι, Πατινιώτης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments