Αρχική Αθλητικά νέα Νίκη με «ιστορικό» χατ – τρικ του Ελ Αραμπί για τον Ολυμπιακό

Νίκη με «ιστορικό» χατ – τρικ του Ελ Αραμπί για τον Ολυμπιακό

0
onsports.gr
Dodekanisos

Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να σημειώνει ένα «ιστορικό» χατ – τρικ (36′, 50′ και 62′), ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι σε αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. 

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τον Ατρόμητο και έφτασε δίκαια στην νίκη με το εμφατικό 3-0. Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε χατ – τρικ, φτάνοντας παράλληλα τα 50 του γκολ σε 80 εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα.

Ο Μαροκινός επιθετικός, άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 36′, ενώ στο 50′ έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ξανά από την άσπρη βούλα στο 62′. Συνολικά ο 34χρονος επιθετικός μετράει 68 γκολ σε 124 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων ο Ελ Αραμπί ισοφάρισε τον Τζιοβάνι, καθώς είναι οι δύο μοναδικοί ξένοι στην ιστορία του συλλόγου που έχουν καταφέρει να πετύχουν τέσσερα χατ – τρικ. Έτσι όπως βαδίζει ο Ελ Αραμπί στο άμεσο μέλλον δεν φαντάζει απίθανο να ξεπεράσει τον Βραζιλιάνο «θρύλο» του Ολυμπιακού. 

Ο Ολυμπιακός έτσι έφτασε τους 38 βαθμούς και είναι στο +11 από την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει αύριο τον Ιωνικό στην Νίκαια. Στην 13η θέση με εννιά βαθμούς παραμένει ο Ατρόμητος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments