Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη με ανατροπή για Νηρέα

Νίκη με ανατροπή για Νηρέα

0
nireas
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη με ανατροπή του σκορ σημείωσε η ομάδα του Νηρέα καθώς νίκησε τον Οφέα με 2-1 στην Κρεμαστή στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς αφού μόλις στο 11΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το πλασέ του Γκρίζη ύστερα την πάσα του Λόσε, στα επόμενα λεπτά η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή δημιούργησε και άλλες φάσεις ωστόσο δεν έφτασε στο γκολ. Στο 30΄ και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Νηρέας έκανε το 1-1 με σκόρερ τον Παπαγεωργίου. Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Νώντα Αξιώτη έφτασαν στην ολική ανατροπή του σκορ στο 57΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραφτόπουλου. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Ορφέα να απαντήσει αλλά το φάουλ του Κούτσι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το Νηρέα να παίρνει το τρίποντο. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής των Τσικούρη (Ορφέας) και Κοκκάρης (Νηρέας) με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης (Μπέκας, Διακοφιλιππής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΗΡΕΑΣ: Αξιώτης, Καρίνος, Ζουρούδης, Παπανικολάου, Καβάζης, Χριστοδούλου (89΄ Στούρης), Σινάνι (79΄ Μοσκιού), Σταυλάς, Κοκκάρης, Παπαγεωργίου, Ραφτόπουλος (86΄ Καμπούρης)
ΟΡΦΕΑΣ: Γιαννούλι, Μπουμπουλάκης, Κούτσι, Τσικούρης, Αντωνιάδης, Γεωργιάδης (80΄ Πουλλής), Βισβίκης (55΄ Μαντάρ), Γκρίζης, Κρητικός, Λόσε (65΄ Παπανικολάου), Λουκίσσας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments