Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη με ανατροπή

Νίκη με ανατροπή

0
apollon_iraklis3
Dodekanisos

Αν και τα βρήκε σκούρα, ο Απόλλων Καλυθιών κατάφερε να κερδίσει με 2 – 1 τον Αντίμαχο και να πάρει τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης σε χθεσινό παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι Κώοι είχαν διάθεση να κάνουν άλλη μια έκπληξη και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με δυο γκολ του Φυλακούρη πήραν το πολύτιμο «τρίποντο». Καθοριστικό όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν το πρώτο γκολ του υψηλόσωμου αμυντικού το οποίο ήρθε στις αρχές της επανάληψης και έδιωξε ένα μεγάλο κομμάτι του άγχους που άρχισε να κυριεύει τους συμπαίκτες του. Από εκεί και πέρα τα πράγματα απλουστεύτηκαν κατά πολύ και τελικά, τέλος καλό, όλα καλά για τους απολλωνιστές.
Τα γκολ
Στο 30’ ο Γ. Συνεσίου έκανε την παράλληλη συρτή σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Ζερβό ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χατζηνικόλα για το 0-1.
Στο 50’ ο Μουτσοντέμι εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Φυλακούρης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κιρκούση για το 1-1.
Στο 66’ ο Συμεωνίδης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Φυλακούρης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κιρκούση για το 2-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Κατσιδώνης και «βοηθοί» του ήταν οι Μπερδεμπές και Στεφανάκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
AΠΟΛΛΩΝ: Χατζηνικόλας, Βιτσέντζος, Συμεωνίδης, Κίτσος, Φυλακούρης, Κυριαζής Γ. (83′ Oρφανός Ι.), Μουτσοντέμι, Σαββούλης, Κυριαζής Μ., Δημητράς (87′ Μοσχiδιού), Αλαχούζος(46′ Σταυρής).

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Κιρκούσης, Παπαδόπουλος, Στρατής, Βακουφτσής, Κορκής, Ζιώγας (81′ Διακαντώνης), Ατσαλάκης (70′ Μάρτιν), Ντινώρης, Οικονόμου, Συνεσίου Γ. (70′ Τσιλιώνης), Ζερβός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments