Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη με άγχος για τον Ποσειδώνα!

Νίκη με άγχος για τον Ποσειδώνα!

1
poseidonas2
Dodekanisos

Χρειάστηκε να περάσουν 87 λεπτά για να μπορέσει ο Ποσειδώνας να …ξεκλειδώσει την άμυνα της Ασπίδας και να πάρει τελικά τη νίκη με 1 – 0 διατηρώντας έτσι την βαθμολογική διαφορά ασφαλείας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Ήταν μια αγχωτική αλλά παράλληλα πολύτιμη νίκη για τους γηπεδούχους που απέφυγαν τη …γκέλα λίγο πριν από το φινάλε. Το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ηλίας Πανάρετος με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στο 87’. 
Στο 30’ ο Γκιζλής έκανε ένα μακρινό δυνατό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κατάφερε να αποκρούσει με τα ακροδάκτυλα σε μια πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Η μεγαλύτερη όμως ευκαιρία για την Ασπίδα χάθηκε στο 39’ όταν ο Σκουλούδης από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα.
Οι γηπεδούχοι που είχαν την υπεροχή και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους έφθασαν κοντά στο γκολ στο 25’ αλλά ο Σταυριανός από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας της Ασπίδας κατάφερε να αποκρούσει με τα πόδια. Στο 32’ ο Φουντής μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπανού δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε από το δεύτερο δοκάρι με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει άουτ. Ο Σταυριανός στο 52 και στο 56’ έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει και στο 70’ ο Φουντής έκανε την καρφωτή κεφαλιά από κοντά αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς πάνω στη γραμμή και στην αμέσως προηγούμενη φάση ο Χατζημανώλης είδε την κεφαλιά του να αποκρούεται από τον εξαιρετικό σήμερα τερματοφύλακα της Ασπίδας. 
Κορυφαίοι των γηπεδούχων ήταν οι Μ. Σπανός, Σταυριανός και Τσιαβέλης. Καλύτεροι της Ασπίδας οι Λαμπριανός, Χατζημιχαήλ και Πόλος
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Ρενάτο, Μικροπαντρεμένος, Χατζημανώλης, Φουντής, Μαντινάος, Νασόπουλος, Τσιαβέλης, Μ. Σπανός (90+ Μαντικός), Σταυριανός (71′ Χαλκιάς), Χριστοδούλου (64′ Πανάρετος)
ΑΣΠΙΔΑ: Λαμπριανός, Κάκκαρης, Διαμαντής, Πόλος, Καστρινός, Χατζημιχαήλ, Κούτρας, Γκιζλής, Χωρίτης, Σκουλούδης, Μυρτό (84′ Γεροντής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
miltiadhs
miltiadhs
10 years ago

o mantinaos den eitan me toys diakrithentees SE allo ghpedo eimoyna parakalo na lete ta pragmatika gegonota..