Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη «κλειδί» για τον Κολοσσό

Νίκη «κλειδί» για τον Κολοσσό

0
evagoras kolossos
Dodekanisos

Σημαντική νίκη που του δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει βάσιμα ότι μπορεί να κατακτήσει την απευθείας άνοδο στην Α’ Κατηγορία πέτυχε ο Κολοσσός Κάστρου. Η ομάδα της Παλιάς Πόλης στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (όμιλος Ρόδου) που έγινε σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, επικράτησε με 1 – 0 του Ευαγόρα. Το γκολ «ήρθε» μόλις τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης, όμως με βάση τη συνολική εικόνα των δυο ομάδων, κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει και νωρίτερα. Για ένα ακόμα παιχνίδι, οι παίκτες του Κώστα Πάττα απέτυχαν να σκοράρουν από τα έντεκα βήματα (έχασε πέναλτι ο Ν. Καρπαθάκης), όμως σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους και στο πρώτο αλλά και στο δεύτεροι ημίχρονο. Πλέον και με βάση και το πρόγραμμα των αγώνων που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ο Κολοσσός Κάστρου έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει την δεύτερη θέση (διότι έχει βγάλει όλα τα ντέρμπι), φθάνει βέβαια να το δείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Η σημερινή νίκη πάντως, μπορεί να χαρακτηριστεί ως «κλειδί» ενόψει της συνέχειας.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 18’ ο Αμοιρόπουλος πάσαρε στον Βαρέλη. Αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πριν φθάσει στην εστία κόντραρε πάνω στον Έλληνα και κατέληξε κόρνερ.
Στο 36’ ο Αγγελάκης έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 39’ ο Θεοδώρου έκανε τη σέντρα και ο Ραφτόπουλος πήρε την κεφαλιά σχεδόν από το ύψος του πέναλτι όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 47’ ήταν η σειρά του Θεοδώρου να «δοκιμάσει» το πόδι του έξω από την περιοχή όμως η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε άουτ.
Δυο λεπτά αργότερα (στο 49’), ο Φώντας Μαννάκης έκανε ωραία πάσα στον Κώνστα ο οποίος ήταν μόνος του στην μεγάλη περιοχή όμως δεν έπιασε «γεμάτα» το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 51’ από λάθος του Παπαγεωργίου, ο Ντόστι κέρδισε τη μπάλα, πάσαρε στον Καλούδη ο οποίος πλάσαρε, στην εξωτερική όμως πλευρά των διχτύων.
Στο 59’ ο Φώντας Μαννάκης έκανε μια ωραία σέντρα σουτ στέλνοντας όμως τη μπάλα να καταλήξει άουτ.
Στο 65’ ο Αγγελάκης ανατράπηκε από τον Τσιώνη στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ν. Καρπαθάκης όμως ο Καράμπας κατάφερε να αποκρούσει.
Στο 72’ ο Τριπολίτης με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 86’ ήρθε το γκολ. Ο Λευτέρης Μαννάκης έκανε τη σέντρα και ο Τριπολίτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Καράμπας, Λιμπέρης, Τσιόνης, Αμοιρόπουλος, Λίλος, Ντόστι, Κούστι, Βαρέλης (20’ λ.τ. Τσάκε, 53’ Φτάκλας), Καλούδης, Κώτσος, Φράγκος
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Σ. Καρπαθάκης, Αγγελάκης, Ν. Καρπαθάκης, Παπαγεωργίου (52’ Αντωνούρης), Θεοδώρου, Χατζησεβαστός, Χατζηκαλημέρης (75’ Λευτέρης Μαννάκης), Κώνστας, Έλληνας, Ραφτόπουλος (60’ Τριπολίτης), Φώντας Μαννάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments