Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη και καλές γιορτές για τον ΑΟ Πυλίου

Νίκη και καλές γιορτές για τον ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου μάλιστα πέτυχε και τρία τέρματα, ο ΑΟ Πυλίου επικράτησε στο γήπεδο του με 3 – 1 του Αστέρα Παστίδας. Η ομάδα της Κω, κλείνει έτσι νικηφόρα τις υποχρεώσεις της μέσα στο 2019 και ευελπιστεί να έχει μια καλή συνέχεια μέσα στο 2020.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν τους τρεις βαθμούς από τα πρώτα 45 λεπτά. Άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Χατζηβασίλη, έκανε το 2 – 0 με τον Δρόσο στο 33’ και πέτυχαν άλλο έ να τέρμα πριν την ανάπαυλα, με τον Γεωργιάδη στο 40’ ο οποίος έκανε το 3 – 0. Στη φάση πάντως αυτή η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη υποστήριξε ότι στο ξεκίνημα της υπήρχε περίπτωση οφσαίντ. Ο Αστέρας κατάφερε στην επανάληψη να ανεβάσει την απόδοση του και να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ με εύστοχο χτύπημα του Αποστολάτου στο 50’ (3 – 1). Σημειώνεται πως οι Κώοι τελείωσαν τον αγώνα δέκα ποδοσφαιριστές λόγω του ότι αποβλήθηκε στο 90’ ο Μικκιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Παστίδας ζήτησε στο δεύτερο ημίχρονο δυο πέναλτι. Ένα στο 75′ σε μαρκάρισμα του Νικήτα στον Χατζηβαλσάμη και ένα στο 83′ για χτύπημα του Χατζηβασίλη στον Κυρίτση.

Παράπονα από τον διαιτητή Δημαράκη έχει ο Αστέρας και από τον “βοηθό” Γιαμμούζη ο ΑΟ Πυλίου για δυο περιπτώσεις οφσαϊντ σε βάρος του στο πρώτο ημίχρονο όσο το σκορ ήταν στο 0 – 0. Ο έτερος “βοηθός” ήταν ο Καραμούτας.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Μιχαλάκης, Μικκιού, Κεφαλιανός Μ. (64’ Ιωαννίδης), Μαργαρίτης (88’ Πάχος), Χατζηβασίλης, Γεωργιάδης (71’ Λαμάι), Νικήτας, Χατζησουλεϊμάν, Δρόσος (60’ Κεφαλιανός Γ.), Μποϊλής, Στεφανίδης
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κωστής, Αλάβανος (46’ Κορκίδας), Αυγενικού, Αποστολάτος, Γιαννακόπουλος, Σερμπίνης, Πολυμένωφ, Λιαμής Μ. (31’ Κυρίτσης), Λιαμής Μ. (84’ Παπαμιχαήλ), Πλαγγέντης (68’ Σιαναβέλης), Χατζηβαλσάμης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments