Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη γοήτρου ο Ακουσίλαος

Νίκη γοήτρου ο Ακουσίλαος

0
apollon_akousilaos1
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Ο Ακουσίλαος ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση που άνοιξε σήμερα την αυλαία της 31ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία, καθώς επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Καλυθιών στο γήπεδο Κρεμαστής και πλησίασε σε απόσταση τριών βαθμών τον αντίπαλο του, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε σχετικά εύκολα στο «τρίποντο», ενώ με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Δημήτρη Δογιάμα παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου, εμφανώς επηρεασμένοι από την βαθμολογική «αδιαφορία» της ομάδας τους και δεν δικαιολόγησαν σε κανένα σημείο την θέση τους στην κατάταξη.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
6’ Δυνατό σουτ του Δελαπόρτα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
9’ Σέντρα του Δημητρά από αριστερά, ο Χατζηγεωργίου έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο άουτ.
14’ Σουτ του Ντίξον από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο Καραγιάννης μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.
21’ Αντεπίθεση του Ακουσίλαου, ο Ορφανίδης επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Καραγιάννη.
30’ Γυριστό σουτ του Ντίξον, ο Καραγιάννης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
31’ ΓΚΟΛ! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νέτσας, στέλνοντας τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί βρισκόταν αφύλακτος ο Σκόρπος που με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 0-1.
33’ Δυνατό σουτ του Δημητρά από το ύψος της περιοχής, ο Σκυλλάς ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.
51’ ΓΚΟΛ! Ο Νίκας έκλεψε τη μπάλα από πλάγιο θέση δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με ένα όμορφο διαγώνιο πλασέ από δύσκολη θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγιάννη για το 0-2.
53’ Ο Δημητράς επιχείρησε το γυριστό σουτ από θέση τετ α τετ, όμως και πάλι ο Σκυλλάς απέκρουσε τη μπάλα και διατήρησε το μηδέν.
66’ Συρτό σουτ του Δελαπόρτα έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε όμως λίγο άουτ.
87’ Όμορφος συνδυασμός των παικτών του Ακουσίλαου από το κέντρο έως την περιοχή του Καραγιάνη, ο Ορφανίδης έκανε το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε.
89’ Σέντρα του Ντίξον από αριστερά, ο Ορφανίδης έκανε το σουτ στην κίνηση, και πάλι ο Καραγιάννης αποσόβησε τον κίνδυνο.
92’ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυρομούστακου, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Σκυλλά και απομακρύνθηκε.
*Διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου με βοηθούς τους κ. Μαυρουδή και Χαρισμανίδη.
Απόλλων Καλυθιών: Καραγιάννης, Χατζηγεωργίου, Κατσιδώνης, Κίτσος, Μαυρομούστακος, Γεωργαλής, Μαγκαφάς, Δημητράς (69’ Μοσχιδιού), Τσίττας, Στάθης (56’ Κυριαζής), Μάκρας
Ακουσίλαος: Σκυλλάς, Έλληνας, Ισκάς (35’ Διακαναστάσης), Ορφανίδης, Κορκίδας (62’ Πομπού), Δελαπόρτας (67’ Λαπάκης), Σκόρπος, Νίκας, Καλημέρης, Νέτσας, Ντίξον

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments