Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νίκη γοήτρου για την Τελχνίδα (pics)

Νίκη γοήτρου για την Τελχνίδα (pics)

0
2
Dodekanisos

Τη νίκη με 3 – 1 σετ πανηγύρισε η Τελχινίδα, σε σημερινό παιχνίδι που έγινε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου. Ήταν μάλιστα και το τελευταίο στο πλαίσιο της α’ φάσης του τοπικού ανδρικού πρωταθλήματος βόλεϊ. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά έκανε μια νίκη γοήτρου καθώς όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε κάτι στην τελική τετράδα. Πλέον οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα είναι το Ροδίων Άθλησις, η Τελχινίδα, o Κλεάνθης Παραδεισίου και ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω. Στο 1ο σετ, η Τελχινίδα χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να επικρατήσει ενώ στο 2ο οι παίκτες των γηπεδούχων υπέπεσαν σε πολλά επιπόλαια λάθη και έτσι ο «γηραιός» κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1 – 1. Στο επόμενο σετ, η Τελχινίδα δυσκολεύτηκε πάρα πολύ αλλά είχε τις λύσεις για να κάμψει την αντίσταση του Διαγόρα ενώ στο τελευταίο τα πράγματα απλουστεύτηκαν πολύ για τους γηπεδούχους που κατάφεραν να το πάρουν πολύ άνετα.
Τα σετ του αγώνα: 25-11 (17’), 20-25 (22’), 25-21 (22’), 25-11 (20’)
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Νίκου Χατζησταυρίδη και Σάκη Κυπριώτη
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ (Νίκος Τσιντομηνάς): Τσιμισίρης Μ., Χειμωνέττος Κ., Ορμενάι Γ., Χατζηγεωργίου Γ., Σίμου Σ., Γιώτης Δ., Σταυλάς Ρ., Δροσάκης Σ., Σαρικάς Ι., Χαρισίδης Σ., Πάπα Γ., Χειμωνέττος Ο.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Κώστας Καρπαθάκης): Μεϊτάνης Α., Καρύδας Ι., Γεράκης Μ., Γκλάρας Β., Μπόλιγκ Ρ., Δεληγιώργης Α., Καλημεράκης Ε., Παπαστάμος Α., Δικαστόπουλος Ι., Αλεξίου Β., Ζουρούδης Μ.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χειμωνέττος
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/volei/telxinida_diagoras/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments