Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη για τη Δόξα Καρδάμαινας

Νίκη για τη Δόξα Καρδάμαινας

0
Dodekanisos

Η Δόξα Καρδάμαινας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της  Α΄  κατηγορίας Δωδεκανήσου με νίκη, αφού στο γήπεδο της κέρδισε με 5-2 τον Κλεόβουλο Λίνδου και σύμφωνα με όσα ισχύουν μέχρι σήμερα η ομάδα της Καρδάμαινας υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία. Εάν όμως η αναδιάρθρωση της  Γ΄ Εθνικής περάσει από την γενική συνέλευση της Ε.Π.Ο. , τότε η παραμονή του Α.Σ. Ρόδος στην  κατηγορία θεωρείται δεδομένη και ταυτόχρονα η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου θα παραμείνει στην Α΄  κατηγορία.

Το παιχνίδι στο γήπεδο της Καρδάμαινας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να αναζητούν το γρήγορο γκολ, κάτι το οποίο κατάφεραν στο 10΄ με πλασέ του Αρκούδα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 22΄  όταν ο Παπαοικονόμου έκανε το δυνατό σουτ αρκετά έξω από την περιοχή. Η μπάλα χτύπησε πρώτα στο αριστερό δοκάρι, μετά στα πόδια του Γιακούμαρου και κατέληξε στα δίχτυα, 1-1. Οι παίκτες του Δημήτρη Χρυσόπουλου ήταν αποφασισμένοι για την νίκη και στο 28΄ ο Ζερβός με εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά πέτυχε το 2-1, ενώ στο 43΄ ο ίδιος παίκτης βρήκε ωραία τον Αρκούδα που με πλασέ πέτυχε το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δημήτρη Δογιάμα ξεκίνησαν καλύτερα και στο 58΄ μείωσαν σε 3-2 με διαγώνιο σουτ του Αλ. Κακλαμάνου. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό αλλά στο 72΄ ο Αρκούδας τους έκοψε κάθε ελπίδα για την νίκη, αφού τρύπωσε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 4-2.

 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν στο 58’ να μειώσουν στο σκορ όταν ο Αλέκος Κακλάμάνος με διαγώνιο σουτ μείωσε το σκορ για τον Κλεόβουλο στο 3-2. Η συνέχεια έγινε δυσκολότερη για τον Κλεόβουλο καθώς από το 78΄ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Παπαοικονόμου , αφού δεν υπήρχε άλλος ποδοσφαιριστής στον πάγκο. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 5-2 μετά από πέντε λεπτά(83΄), όταν Τσέλα-Χατζηπαναγιώτης έπαιξαν ωραία  το ένα-δύο, σέντρα του δεύτερου πλασέ του Λαμάι και η μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτησία Παρχαρίδης-Τονίδης-Καραμούτας.

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔ.: Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός, Κουρζής Α., Πης, Καλλούδης (57’ Κάτση), Μποϊλής (77’ Τσιτσιλιάγκος), Λαμάι, Αρκούδας (86’ Τσέλα), Κόκκαλης (72’ Κόμπος), Ζερβός.

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ : Διακογεωργίου, Χρυσανθής, Χαμιτάι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Μ., Μυριαλλής, Παπαοικονόμου, Κακλαμάνος Γ., Κακλάμανος Α., Κολιοκώστας, Κουκουτσέλας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments