Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Νίκη για καλές γιορτές!

Νίκη για καλές γιορτές!

6
rodos ethnikos1
Dodekanisos

Μια πολύτιμη νίκη που της δίνει το δικαίωμα να κάνει καλές γιορτές πέτυχε η Ρόδος! Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2 – 0 του Εθνικού στο Δημοτικό Στάδιο και βελτίωσαν και άλλο τη θέση τους στη βαθμολογία του 4ου ομίλου. Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Η ομάδα του Πειραιά δεν έπεισε με την απόδοση της και απέναντι σε μια Ρόδου που ήταν αγωνιστικά πειθαρχημένη και σοβαρή αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 4’ μετά από φάουλ του Γερόλυμου, ο Παυλάκης ενώ ήταν μόνος σε καλό σημείο έκανε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 6’ ο Κωνσταντίνου έκανε ένα μακρινό δυνατό σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 14′ μεγάλη ευκαιρία για τη Ρόδο. Ο Κουρούπης έκανε την κάθετη πάσα για τον Ευγενικό ο οποίος από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 22′ ο Κουρούπης μπήκε ωραία από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε το συρτό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Εθνικού ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε.
Στο 38′ ο Τάντιτς έκανε μια σέντρα ακριβείας από τα αριστερά και ο Ιμεραλιλάϊ με ωραία κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας του Εθνικού έκανε το 1- 0!
Η Ρόδος ακούμπησε το 2- 0 στο 41′! Ο Τάντιτς με περίτεχνο τρόπο έστρωσε τη μπάλα στον Νικήτα που έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση. Ο τερματοφύλακας του Εθνικού απόκρουσε προσωρινά και οΕυγενικός που καραδοκούσε έτρεξε προς τη μπάλα, σούταρε αλλά η μπάκα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τάντιτς και ο Νικήτας έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι!
Η Ρόδος στο 88′ κάνει το 2 – 0. Ο Βολονάκης πάσαρε στον κενό χώρο στον Ευγενικό ο οποίος από θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 2- 0.
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Καντιμοίρης, Κουρούπης, Νικήτας, Τζημογιάννης, Τάντιτς (80’ Βολονάκης), Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας (90’ Γανωτάκης), Ευγενικός, Ιμεραλιλάϊ (61’ Στάτης), Ανδρίκος
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στσασινός, Γερόλυμος, Μπένα (46’ Ματζώρος), Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος (70’ Σωπάσης), Κομνηνός, Λεωνιδόπουλος, Χατζησάββας, Παυλάκης (33’ λ.τ. Κατίδης), Σουλελές

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ρόδος
Ρόδος
7 years ago

ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ ΡΕ! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

savvas.....cafe???
savvas.....cafe???
7 years ago

Μεγάλη νίκη σήμερα!
Η ομάδα έδειξε ότι υλικό υπάρχει.
Αυτό που λείπει απο την ομάδα είναι ένας καλός διαχειριστής.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , καλες γιορτές υγεία σε όλους και ευχή μου το 2017 η διοίκηση να βρει εναν σωστό καπετάνιο να εκμεταλλευτεί το υπάρχον υλικό.

filathlos
filathlos
7 years ago

[quote name=”savvas…..cafe???”]Μεγάλη νίκη σήμερα!
Η ομάδα έδειξε ότι υλικό υπάρχει.
Αυτό που λείπει απο την ομάδα είναι ένας καλός διαχειριστής.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , καλες γιορτές υγεία σε όλους και ευχή μου το 2017 η διοίκηση να βρει εναν σωστό καπετάνιο να εκμεταλλευτεί το υπάρχον υλικό.[/quote]
KATI SAN ESENA MAS DIALYOYN KATHE XRONO.KSEROLES ANWNYMOI KAI XWRIS EYTHYNES.AN EXEIS APOPSI SIMERA EXEI SIMVOYLIO.OI PORTES EINAI ANOIXTES.ELA NA MAS PEIS NA SE DOYME KIOLAS OXI KRYMENOS KAI NA GRAFEIS.

sillektis
sillektis
7 years ago

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα ,

Μπράβο σας ρε Ελάφια !
Το απορόσμενο αυτό αποτέλεσμα αποτελεί παραδειγμά και να έχουμε πάντα στο νού μας πως αν είμαστε δεμένοι όλα θα είναι καλά και πραγματοποιήσιμα !

Μην ασχολούμαστε με τους άλλους , την ομάδα μας και μόνο .

Κάλές γιορτές με υγεία και συγκέντρωση στουσ στόχους μας , το 2017 παντού Ελάφια στα πράσινα να καλπάζουν όπως εχθές !

Όσοι δεν ήταν στο γήπεδο έχασαν και θα κοιμούνται με τις Ερυνείες μονίμως εάν συνεχίσουν έτσι !

Ξεκολλήστε με τους παράγοντές , εμείς η ομάδα να τα κολλάει θέλουμε !

Rodiths
Rodiths
7 years ago

Ρε καντε μας τη χαρη και κατστε στ αυγα σας.Εσυ (πεζοδρομιε)και καποιοι αλλοι δεν γουσταρετε τον προπονητη.Εγω και καποιοι αλλοι τον γουσταρουμε. Ετσι γινετε σε ολες τις ομαδες.Το θεμα ειναι οτι εσεις οι δυο τρεις καθε φορα ειτε νικησουμε ειτε χασουμε μας τα πρηζετε να γραφετε. Ωραια μολις ερθει λοιπον ο επομενος και δεν τον γουσταρουμε οι αλλοι να κανουμε το ιδιο.Ωραια ομαδα θα ειμαστε.Εχουμε διοικηση και αυτοι αποφασιζουν ουτε εγω ουτε εσεις Αν θελουμε να γινουμε καποτε ομαδα.Εσυ θελεις αλλον ενταξει δικαιωμα σου. Κοιτα και τους Τριαντενους τα χαιρια τους που τους αλλαζουν σαν τα πουκαμισα.3 με 4 καθε σαιζον.Δεν εχει νοημα.

Πεζοδρομος.
Πεζοδρομος.
7 years ago

[quote name=”Rodiths”]Ρε καντε μας τη χαρη και κατστε στ αυγα σας.Εσυ (πεζοδρομιε)και καποιοι αλλοι δεν γουσταρετε τον προπονητη.Εγω και καποιοι αλλοι τον γουσταρουμε. Ετσι γινετε σε ολες τις ομαδες.Το θεμα ειναι οτι εσεις οι δυο τρεις καθε φορα ειτε νικησουμε ειτε χασουμε μας τα πρηζετε να γραφετε. Ωραια μολις ερθει λοιπον ο επομενος και δεν τον γουσταρουμε οι αλλοι να κανουμε το ιδιο.Ωραια ομαδα θα ειμαστε.Εχουμε διοικηση και αυτοι αποφασιζουν ουτε εγω ουτε εσεις Αν θελουμε να γινουμε καποτε ομαδα.Εσυ θελεις αλλον ενταξει δικαιωμα σου. Κοιτα και τους Τριαντενους τα χαιρια τους που τους αλλαζουν σαν τα πουκαμισα.3 με 4 καθε σαιζον.Δεν εχει νοημα.[/quote]
Χαλαρωσε αν δεν εισαι ο ιδιος,ξερω τι γραφω και για πιον το γραφω.