Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη εν μέσω διαμαρτυριών για τον Απόλλωνα!

Νίκη εν μέσω διαμαρτυριών για τον Απόλλωνα!

0
Dodekanisos

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε σήμερα ο Απόλλων Καλυθιών ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του με 2 – 0 της Αθλητικής Ένωσης Κω, σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» για μια ακόμα φορά από την διαιτησία, δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα, τα οποία εξέφρασαν με ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι «βυσσινί» της Κω, «φωνάζουν» ότι κακώς τους ακυρώθηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο (το πέτυχε ο Μαυρίδης) ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 0 – 0, όπως και το ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο τέρμα που πέτυχε ο Απόλλωνας με τον Μάριο Πλακίδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Κώοι τελείωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Οχτάρα με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στο 35’ και του Χιούσι για τον ίδιο λόγο λίγο μετά το τέρμα του Πλακίδα. Στο ίδιο σημείο αποβλήθηκε από τον πάγκο και ο προπονητής Λεωνίδας Κούτσικας για διαμαρτυρία.

Στα αγωνιστικά, ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά από τους αντιπάλους του και επέβαλλε τον ρυθμό του μέχρι και το 30’ όπου ανέβασαν στροφές οι φιλοξενούμενοι και κατάφεραν να ισορροπήσουν. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν και πάλι την απόδοση τους και προσπάθησαν να πιέσουν την ΑΕ Κω αναζητώντας το γκολ που θα τους βάλει οδηγούς στο παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε στο 70’ ο Πλακίδας με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή (1 – 0), ενώ στο 80’ ο Αρφαράς με σουτ «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Στο 90’ ο Καστρινάκης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Βλάχος, Ζαρίδας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
AΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Τσούλλος (61′ Φυλακούρης), Σαββούλης, Στελλάς, Θεοχαρόπουλος, Χοχλαστός, Μαγιόγλου, Διακουράκης (83′ Καστρινάκης), Πλακίδας (78′ Τομόρι), Πέπα Γ (46′ Ιντρίζι), Αρφαράς
ΑΕ ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος, Μυλωνάς (90′ Ρομποτάς), Χιούσι, Ζαϊμι, Κουρζής, Οχτάρας, Τογρού, Χατζηφούντας, Μαυρίδης, Φονσέκα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments