Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη με ανατροπή για τον Διαγόρα Β. στις Καλυθιές

Νίκη με ανατροπή για τον Διαγόρα Β. στις Καλυθιές

0
Dodekanisos

Με τη νίκη έφυγε από το γήπεδο Καλυθιών ο Διαγόρας Βατίου αφού επικράτησε με 3-2 (έχανε με 2-0 στο ημίχρονο) του τοπικού Απόλλωνα σε φιλική αναμέτρηση ενόψει της συνέχεια της προετοιμασίας των δυο ομάδων.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι έχοντας την κατοχή αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων ελέγχοντας το παιχνίδι. Από την άλλη οι Βατενοί που έψαχναν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις έχασαν στο 13΄ μεγάλη ευκαιρία με τον Χαρτοφύλλη ο οποίος από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 17΄ ο Απόλλωνας κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαθιού. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 21΄ ο Σπαχιού με ωραίο μακρινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας κάνοντας το 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν με το σύνολο του Γιάννη Καμπούρη να ανεβάζει ρυθμό σε αντίθεση με τους Καλυθενούς που προβλημάτισαν με την απόδοσή τους. Στο 46΄ ο Καπουράνι κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χαρτοφύλλης για το 2-1. Στο 63΄ οι «κυανοκίτρινοι» έχασαν καλή ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους με τον Καντιμοίρη να σημαδεύει το δοκάρι με σουτ, ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Νικολού. Το τελευταίο μισάωρο άνηκε στον Διαγόρα που πίεσε καταφέρνοντας σε διάστημα δύο λεπτών να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Αρχικά στο 65΄ ο Πρέτσι με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ζωάννου Λ. με λόμπα κρέμασε τον Ροδίτη για το τελικό όπως διαμορφώθηκε μέχρι το φινάλε 2-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Νικολός, Κυρίτσης, Κίτσος, Διακουράκης, Σπαχιού, Κιόττου, Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Παλάζης, Μαθιός. Έπαιξαν και οι Γκέλιας, Φυλακούρης, Καματερός, Μίρτσεφ, Σαββούλης, Μίσκου, Γιορδαμνής, Διακοπαρασκευάς και Γιαννίκης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Μουχαμεντάνι, Μοσχής, Καραγιάννης, Έλληνας, Κατσαρής, Ζερβός, Παναγιωτόπουλος, Παπουρδάνος, Ζωάννου Λ., Χότζα, Χαρτοφύλλης. Έπαιξαν και οι Μαυρουδής, Ζωάννου Μ., Ξενάκης, Πρέτσι, Αδάμος, Καπουράνι και Βασιλειάδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments