Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη – ανάσα του Διγενή

Νίκη – ανάσα του Διγενή

0
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη που του δίνει και βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας πέτυχε ο Διγενής μέσα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Η ομάδα του Κοσκινού επικράτησε με 2 – 1 του Ορφέα και πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Οι παίκτες του Σάσα Γιόνοβιτς έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο και έστω και στο φινάλε κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα σημαντικότατο «τρίποντο» απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία. Για τον λόγο αυτό, αυτή η νίκη αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τον Διγενή.

Στο 51’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Νίκας με κεφαλιά έκανε το 0 – 1 αλλά στο 75’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Στεργιόπουλου, ο Κόκα με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 1 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 86’ όμως ο Μαϊλης με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.

Σημειώνεται ότι στο 55’ ο Στεργιόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Διγενή κατάφερε να αποκρούσει εντυπωσιακά τη μπάλα.

Δύο κόκκινες κάρτες
Οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Στο 64’ αποβλήθηκε ο Τσικούρης του Ορφέα και στο 88’ ο Ζαχαρίας του Διγενή.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Χατζημανώλης, Τσέτσος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΟΡΦΕΑΣ: Καστανάκης, Τσικούρης, Ζβέρκος (53’ Ντουμισλάρι), Τσακίρης, Αντωνιάδης, Μαγιόγλου, Ζαφερέρας, Τζοβαλίν, Λουκόισσας (81’ Μίλο), Στεργιόπουλος, Κόκας
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Μοσκιού, Κώτης, Μαίλης, Χουτεσιώτης, Χατζηνικόλας (90+ Κυπριώτης), Γιουλβανίδης, Πατσιαούρας, Κετσές, Διακάκης, Νίκας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments