Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκες για Εθνικό και Πολυβώτη

Νίκες για Εθνικό και Πολυβώτη

0
Dodekanisos

Με δυο παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου όσον αφορά τους δυο ομίλους της Ρόδου. Ειδικότερα:

1ος όμιλος: Μ
ε «διπλό» πέρασε από τη Λάρδο ο Πολυβώτης ο οποίος επικράτησε με 2 – 1 του τοπικού Ηρακλή. Η αναμέτρηση «σημαδεύτηκε» από τις συνολικά τρεις κόκκινες κάρτες (δυο για τους γηπεδούχους, μια για τους φιλοξενούμενους) και τις «φωνές» των γηπεδούχων για τη διαιτησία. Το σκορ άνοιξε στο 5’ ο Τάσος Σφακιανός ( 0 – 1) αλλά στο 10’ ο Πασιαλής έκανε το 1 – 1. Στο 89’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του Πολυβώτη που μετέτρεψε σε γκολ ο Γιάννης Σφακιανός για να κάνει το 1 – 2. Ακολούθησαν οι αποβολές των Παπαιωάννου και Στέφανου Ευαγγελίδη για διαμαρτυρία. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Ρουμελιώτης του Πολυβώτη

2ος όμιλος: Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο Εθνικός ο οποίος επικράτησε με 3 – 0 του ΑΟ Σύμης. Η ομάδα του Μιχάλη Ψύλλου ήταν καλύτερη και επικράτησε δίκαια με τέρματα του Λόη στο 2’, Θεόδωρου Λυριστή (44’) και Ραφαήλ Φλεβάρη (62’).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments