Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκες για ΑΕ Κω και Αστέρα Παστίδας, σπουδαίο «διπλό» του Ηρακλή

Νίκες για ΑΕ Κω και Αστέρα Παστίδας, σπουδαίο «διπλό» του Ηρακλή

0
giafkasports.gr
Dodekanisos

Χωρίς εκπλήξεις συνέχισε η 11η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α’ κατηγορίας. Η ΑΕ Κως διέλυσε την Αναγέννηση Έμπωνα με το εμφατικό 6-0, την στιγμή που ο Ηρακλής Μαριτσών εξασφάλιζε ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας αποτέλεσμα στην Καρδάμαινα. Τέλος, ο Αστέρας Παστίδας πήρε μία δύσκολη νίκη και συνεχίζει στο κυνήγι της Αναγέννησης Ασφενδιού. 

ΑΕ Κως – Αναγέννηση Έμπωνα 6-0

Μεγάλη σε έκταση νίκη σημείωσε η ΑΕ Κως που «διέλυσε» με το βαρύ 6-0 την Αναγέννηση Έμπωνα στο παλιό στάδιο «Ανταγόρας» σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας (Α’ όμιλος). Καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς οι «βυσσινί» έφτασαν που έδωσαν διαστάσεις «θριάμβου» στην τελική επικράτησή τους. Σε φοβερή μέρα για τους «βυσσινί» ο Μάριος Φούκης που σημείωσε χατ – τρικ (4′, 68′ και 86′). Ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Σούλι (8′), Φυτάς (41′) και Γιώργος Κεφαλιανός (81′).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Α.Ε Κως (Στάθης Γκουντελίτσας): Ντιμιτρίεβιτς (65′ Λάσκα), Σούλι, Χατζηστέργου, Λεγκεγκάι, Παπαγιαννόπουλος, Φυτάς, Αππάς (26’ λ.τ. Καραντίνας), Παπανικολάου (46’ Χασμπάλλα), Φούκης, Αρκούδας (70′ Κεφαλιανός Γ.), Κώστογλου (70′ Γιώτσας).

Αναγέννηση Έμπωνας (Ευθύμιος Ράδος): Ταρακτσόγλου, Γιασιράνης, Παπαθεοδωράκης, Μήτρου, Σφυράκης, Ντελλάκης, Κωνσταντίνου, Χατζηγιαννάκης, Τσουκαλάς, Αλιάι, Αναγνώστου.

Δόξα Καρδάμαινας – Ηρακλής Μαριτσών 0-1

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη κατόρθωσε να εξασφαλίσει και η ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών που «έφυγε» με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Καρδάμαινα επικρατώντας με 1-0 της τοπικής Δόξας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ανδρεόπουλος στην εκπνοή (90+3)! Αξίζει να σημειωθεί ότι με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 45’ ο Παπακωνσταντής για τον Ηρακλή, ενώ από πλευράς των γηπεδούχων αποβλήθηκε στο 85’ ο Καράλιαμης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Δόξα Καρδάμαινας (Μανώλης Οικονόμου): Τσαραπατσάνης, Χατζηπαναγιώτης, Παπαβασιλείου, Καράλιαμης, Βρέττης, Ατσαλάκης, Συνεσίου (73’ Κάτση), Πης Β., Χατζηαντωνίου, Μποϊλής, Πης Γ. (60’ λ.τ. Χατζηφούντας).

Ηρακλής Μαριτσών (Χρυσόστομος Χάσταλης): Κουμέντος, Παπακωνσταντής, Μπαούρης, Παπαδημήτρης, Κοντογιώργος, Βασιλώτος, Ποζατζίδης, Τσιπιζίδης (76’ Ανδρεόπουλος), Ευγενικός, Χατζηκοσμάς (84’ Τοπαλίδης), Διακουράκης (94’ Βαρδόπουλος).

Αστέρας Παστίδας – Άρης Αρχαγγέλου 1-0

Αγχωτική νίκη πήρε ο Αστέρας Παστίδας κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Αντώνη Αθανασίου από το 16ο λεπτό. «Διπρόσωπο» εμφανίστηκε του Βασίλη Αθανασίου, που στο πρώτο ημίχρονο είχε μία πολύ καλή παρουσία. Σε αντίθεση με την επανάληψη που έριξε αισθητά την απόδοσή του. Γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στον ανώτερο στο δεύτερο 45λεπτο Άρη να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει αλώβητος από την Παστίδα. Ωστόσο το γκολ για τους φιλοξενούμενους δεν ήρθε ποτέ και ο Αστέρας πήρε αυτό που ήθελε, παραμένοντας στο κυνήγι της πρωτοπόρου Αναγέννησης Ασφενδιού. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αστέρας Παστίδας (Βασίλης Αθανασίου): Ανδρέου, Γιαννακόπουλος, Αυγενικού Χ. Μωϋσάκος, Καλαϊτζίδης, Αθανασίου Α., Αυγενικού Μ., Βολονάκης (75′ Λεωνίδου), Λιαμής (61′ Καρδούλιας), Κουγιός, Θάνος (88′ Γιατσιάτσιος). 

Άρης Αρχαγγέλου (Χρήστος Τζίμας): Ρεκίκι, Γιαννιού (73′ Σφυριαλλάς), Ρούφας, Κλοκώνης, Λαμπριανός, Καλαμπούκης, Πρίφτη, Τσακουρίδης, Γιασιράνης (80′ Μαρκόπουλος), Νοβέμπρε, Νικολού. 

Άγιος Γεώργιος – Κλεάνθης 3-1

Πολύ σημαντική νίκη που του έδωσε την απαραίτητη βαθμολογική «ανάσα» εξασφάλισε ο Άγιος Γεώργιος, νικώντας 3-1 τον Κλεάνθη στην Μαλώνα. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Κακούλης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 14ο λεπτό ο Κοστόφ έγραψε το 2-0. Λίγο αργότερα ήταν που μείωσε ο Σταματίου για τους φιλοξενούμενους (23′). Ενώ την νίκη για τον Άγιο Γεώργιο «σφράγισε» ο Δημητριάδης στο 82′. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα της Μαλώνας λόγω αποβολής του Μανάκη στο 85′. 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία από τον Α’ όμιλο της Α’ κατηγορίας

Α’ Δωδεκανήσου – 1ος όμιλος 2021 – 2022

ΘέσηΟμάδαPWDLFAGDPts
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments