Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Νικαγόρας 1991 και 1994

Νικαγόρας 1991 και 1994

0
nikagoras90 1
Dodekanisos

Φωτογραφίες του Νικαγόρα τη δεκαετία του 1990. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιώργο Δημητρακιό για τα πολύ καλά του λόγια και κυρίως για την αποστολή των δυο φωτογραφιών της ομάδας από την όμορφη Κέφαλο της Κω. Ο κ. Δημητρακιός είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Στην πάνω φωτογραφία είναι ο Νικαγόρας του 1991 όπου φωτογραφίζεται στο «ξερό» ακόμα τότε γήπεδο του. Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά οι Αντώνης Χοχλαστός, Σωτήρης Μαραγκός (πρόεδρος), Μιχάλης Πέρος, Γιώργος Δημητρακιός, Μάνος Διακογεωργίου, Αντώνης Παπασταματίου, Δημήτρης Δρόσος, Σταμάτης Πέρος, Χαράλαμπος Κορδιστός, Μανώλης Καμπούρης, Γιάννης Ζερβός, Αντώνης Πίττας (προπονητής). Καθήμενοι από αριστερά οι Ζαχαρίας Πέρος, Χαράλαμπος Βαβίθης, Μιχάλης Κοκκαλάκης του Γεωργίου (αρχηγός), Ηλίας Οικονόμου, Γιώργος Ανθούλης, Νεκτάριος Δραμουντανής και Μιχάλης Κρεμμύδας.
Στην κάτω φωτογραφία είναι ο Νικαγόρας του 1994. Διακρίνονται όρθιοι στην πάνω σειρά (από αριστερά) οι Μιχάλης Κοκκαλάκης του Εμμανουήλ, Μάνος Διακογεωργίου, Δημήτρης Δρόσος, Ζαχαρίας Πέρος, Χαράλαμπος Κορδιστός, όρθιοι στη μεσαία σειρά από αριστερά οι Γιάννης Πέρος (γυμναστής), Μανώλης Χοχλαστός, Νεκτάριος Δραμουντανής, Γιώργος Δημητρακιός, Ηλίας Χριστοδούλου, Δημήτρης Διακογιάννης, Γιάννης Ζερβός, Αντώνης Πίττας (προπονητής), καθήμενοι από αριστερά Κώστς Βαβίθης, Αντώνης Χοχλαστός, Σταμάτης Μπίλλης, Αντώνης Παπασταματίου, Γιώργος Ανθούλης, Μιχάλης Κρεμμύδας και οι μικροί γιοί του Ζερβού οι Γεράσιμος και Νίκος.
Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email (  info@news12.gr)   μαζί με δυο λόγια.
nikagoras90 2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments