Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νευρικός, αλλά νίκησε ο Πολύστρατος!

Νευρικός, αλλά νίκησε ο Πολύστρατος!

0
6
Dodekanisos

Μετά από ένα σχετικά καλό ποιοτικά παιχνίδι, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο, ο Πολύστρατος κατάφερε να κερδίσει τον Πολυβώτη με σκορ 4-2. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλο τους και μόλις στο 1΄ λεπτό πήραν το προβάδισμα με 0-1 ενώ στο 25΄έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους και να βάλουν δύσκολα στον Πολύστρατο, όμως το κατάφερε στο 29΄ όταν πέτυχε το 1-2 αλλά στο 36΄ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-2 και στο 42΄το 3-2.

Στο δεύτερο μέρος και με το σκορ ρευστό οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, συνέχισαν να παίζουν ανοιχτά, είχαν σουτ στα δοκάρια αλλά ο Πολύστρατος πέτυχε το 4-2 και είχε πλέον αποκτήσει το πάνω χέρι, αφού στο μεταξύ ο Πολυβώτης έμεινε με δέκα παίκτες στο 61΄. Οι γηπεδούχοι αισθάνονται αδικημένοι σε δύο φάσεις όπου κόπηκαν επιθέσεις από ανθρώπινα λάθη των διαιτητών, σε υποσχόμενες επιθέσεις για γκολ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Εκείνο που αξίζει αναφοράς είναι πως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, ενώ οι γηπεδούχοι παρά την ψυχρολουσία που δέχτηκαν πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, κατάφεραν να αποβάλλουν σύντομα το άγχος και τον εκνευρισμό και έφτασαν δίκαια στην νίκη τους.

Τα γκολ

1΄Με ωραία μπαλιά από αριστερά ο Χατζηνικολάου βρήκε τον Χαρτοφύλλη Προκόπη κι εκείνος με πλασέ από δύο μέτρα έκανε το 0-1.

16΄Από εκτέλεση φάουλ του Χατζηκαλημέρη μπερδεύτηκαν οι αμυντικοί, απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Γιώργου και έγινε το 1-1.

29΄ Κάθετη του Χασαπλαδάκη στον Κακκιά που με άψογο πλασέ έκανε το 1-2 για την ομάδα του.

36΄ Με φοβερή εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Χαριλάου έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά και 2-2.

43΄ Με άψογο ψηλοκρεμαστό σουτ από τα αριστερά, ο Χαριλάου πέτυχε το 3-2 και έβαλε μπροστά τον Πολύστρατο.

65΄ Από μπαλιά του Αναστασιάδη, ο Χωρίτης στα δεξιά και μέσα στην περιοχή με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ πέτυχε το 4-2.

Άλλες φάσεις

6΄Μόνος του ο Χαρτοφύλλης Προκόπης πλάσαρε αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

25΄ Ωραία μπαλιά του Σβύνου στα δεξιά για τον Κάκκια που ανατράπηκε από τον γκολκίπερ, πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Χατζηνικολάου Β.Κ. αλλά ο Ερνικιοίλης με εντυπωσιακό τρόπο μπλόκαρε την μπάλα.

57΄ Δυνατό σουτ του Σβύνου αριστερά και αρκετά έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

61΄Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Χαζτηνικολάου Β. για εξύβριση αντιπάλου.

69΄ Σουτ του Σφακιανού από καλή θέση, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

87΄ Βολίδα του Σβύνου από τα αριστερά στο οριζόντιο δοκάρι.

89΄ Ο Χαρτοφύλλης Προκόπης έκανε το σουτ, απέκρουσε προσωρινά ο Ερνικιοίλης κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο αλλά με δεύτερη προσπάθεια την μπλόκαρε.

Διαιτησία Ράδος – Αχιολάς – Βασιλάς.

Πολύστρατος: Ερνικιοίλης, Αναστασιάδης, Χατζηκαλημέρης, Κοιλιάς ( 70΄Βασιλείου), Πόλος, Μπακίρης, Χωρίτης, Γιώργου (80΄λ.τ. Διακογεωργίου), Χαριλάου, Χατζημιχαήλ, Πανούσης (50΄Λυκοπάντης).

Πολυβώτης: Χαρτοφύλλης Ν., Καρακωνσταντίνος, Χαρτοφύλλης Προκ., Σβύνος, Χατζηνικολάου Β., Σφακιανός, Χατζηνικολάου Β.Κ., Σπυράκης, Κάκκιας, Δερμιτζάκης (77΄Χατζηνικολάου Ν.), Χασαπλαδάκης (70΄Καραγιάννης)

Ηλίας Λοίζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/b_katigoria/polistratos_polivotis] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments