Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νέος τεχνικός διευθυντής ο Προβατίδης

Νέος τεχνικός διευθυντής ο Προβατίδης

0
Dodekanisos

H ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στάθη Προβατίδη, που αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.
Μετά την απόφαση του ίδιου να σταματήσει την ενεργό δράση, ύστερα από μια πολύχρονη και πετυχημένη καριέρα, ο «Γηραιός» αποφάσισε να διατηρήσει στις τάξεις του τον 38χρονο πρώην πλέον ποδοσφαιριστή, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά του στο Διαγόρα, το διαμαντένιο χαρακτήρα του και βεβαίως, την πλούσια εμπειρία του.

Ο Προβατίδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ερμή Κορυδαλλού και το 2004 μεταγράφηκε στην Προοδευτική με τη φανέλα της οποίας έγινε επαγγελματίας, κάνοντας ντεμπούτο και αγωνιζόμενος στην Β’ Εθνική. Το 2007 πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Αστέρα, όπου με τη φανέλα της ομάδας της Καισαριανής αγωνίστηκε τρεις χρονιές στην Β’ Εθνική.
Το 2010 πήρε μεταγραφή στο Διαγόρα, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε μια χρονιά στην Β’ Εθνική και το 2011 μεταγράφηκε στην Α.Ε.Λ. Καλλονής, όπου έπαιξε επίσης μια χρονιά στο ίδιο πρωτάθλημα.
Το 2012 πήρε μεταγραφή στον Θρασύβουλο Φυλής και το 2013 στον Αχαρναϊκό, όπου αμφότερα αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική. Το 2014 πήρε μεταγραφή εκ νέου στο Διαγόρα, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού.
Το 2015 πήρε μεταγραφή στον Ιωνικό Νίκαιας, όπου παρέμεινε δύο χρονιές στην Γ’ Εθνική. Το 2017 πήρε ξανά μεταγραφή στο Διαγόρα, επιστρέφοντας για 3η φορά στην ομάδα της Ρόδου, όπου έπαιξε στην FootballLeague.

Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 και η «οικογένεια του Διαγόρα» εύχονται στον Στάθη υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments