Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Νέος προπονητής στην Αθλητική Ακαδημία Ρόδου

Νέος προπονητής στην Αθλητική Ακαδημία Ρόδου

0
Dodekanisos

Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Καρακωνσταντή, που είναι κάτοχος διπλώματος Γ’ Κατηγορίας.

Ο Μιχάλης Καρακωνσταντής ως προπονητής έχει εργαστεί στον Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς και τον Γ.Σ. Αφάντου 2005 και θα είναι συνοδοιπόρος στην προσπάθεια μας για την ανάπτυξη του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες και στο τμήμα του  μίνι, όπου θα συμμετέχει η ομάδα μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου καλωσορίζει στις τάξεις της τον Μιχάλη Καρακωνσταντή και ξεκινάει τη δουλειά με απώτερο σκοπό την παραγωγική διαδικασία και την εκμάθηση των μυστικών του αθλήματος στα παιδιά.

Η έναρξη προπονήσεων των ακαδημιών του μπάσκετ  και του ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου, που εδρεύουν στο Κολλέγιο Ρόδου Α.Ε.Μ.Ε. θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Η προπονητική ομάδα και το Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν.

Δεσμεύονται ότι την φετινή χρονιά, θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη όχι μόνο υψηλών αγωνιστικών στόχων, αλλά και για την καλλιέργεια κι ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, του ποδοσφαίρου και της ευγενούς άμιλλας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments