Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Νέος πρόεδρος στο Τ.Ο.Δ

Νέος πρόεδρος στο Τ.Ο.Δ

5
epsd sinedriasi3
Dodekanisos

Τα προβλήματα που ταλανίζουν από τον περασμένο Ιούνιο το τοπικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα από την τελευταία εκλογική μάχη για την διοίκηση της ΕΠΣΔ, αναπόφευκτα παρέσυρε και τον χώρο της διαιτησίας ο οποίος διαφεντεύεται από την Ένωση. Με τον διορισμό της προσωρινής διοικούσας επιτροπής από το πρωτοδικείο, ο πρόεδρος και τα μέλη οργάνωσαν και τις ανάλογες επιτροπές για να δουλέψει η ΕΠΣΔ και να μείνουν πίσω όλες οι διοργανώσεις που έχει στην ευθύνη της. Η θέση του προέδρου στο Τοπικό Όργανο Διαιτησίας ανατέθηκε στον Γιάννη Κλαδάκη, όμως από ότι διαπίστωσε το τελευταίο διάστημα και ο προσωρινός πρόεδρος της ΕΠΣΔ Γιώργος Παυλίδης υπάρχει πρόβλημα συνεργασίας του κ. Κλαδάκη με το Τ.Ο.Δ αλλά και την διοίκηση της ΕΠΣΔ. Για να μην δημιουργηθεί κενό και προβλήματα στους ορισμούς διαιτητών των αγώνων του Σαββατοκύριακου, μετά την άρνηση του Γιάννη Κλαδάκη να συνεχίσει στην προεδρία, τον συγκεκριμένο ρόλο αναλαμβάνει ο Γιώργος Παυλίδης. Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ, σήμερα, νωρίς το απόγευμα έκανε πρόταση στον Σάββα Καλαθενό να επιστρέψει σε μια θέση από την οποία είχε περάσει και είχε συνεργαστεί χωρίς προβλήματα με τον αρχιδιαιτητή Βασίλη Τσαγκάρη και την διοίκηση της ένωσης. Ο Σάββας Καλαθενός επιφυλάχτηκε να απαντήσει αμέσως στην πρόταση που του έγινε και θα απαντήσει καταφατικά η αρνητικά την ερχόμενη Πέμπτη.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kostas
kostas
10 years ago

na pane oli sta spitia tous kai na afisoun ta somatia tin dieikisi tis epsd pou tous epiase tora olous na lene oti to kanoun gia to kalo tou podosferou exoun bali pote to xeri stin tsepi auti oi kirioi opos kanoun ta somatia i theloun na baloun leuta stin tsepi ekmetaleuontas tin karekla tis epsd

Λοϊζος Ηλίας
Λοϊζος Ηλίας
10 years ago

Αγαπητέ φίλε Κώστα αυτα που σχολίασες, αν εισαιπρόεδρος η παράγοντας να έχεις το κουράγο και να τους τα λες κατάμουτρα.Πρόσωπο με πρόσωπο και οχι ανώνυμα!!!!

kokos
kokos
10 years ago

re emfanisthike kai o Loizos poy eisai esi krummenos kai bgikes kai apantas sa grafeio typou toy Paylidi…epese kanena filodorima ??? o proedros exei to dikaioma na leei oti goustarei esi petaxthikes sa kakia trianteni oust

Λοϊζος Ηλίας
Λοϊζος Ηλίας
10 years ago

Φίλε Κοκό, πάντα ημουνα εδω και στα φανερά.Άλλοι κρύβονται οπως εσυ.Φάε το κοκό σου μηπως μαθεις να διαβαζεις.Που ειδες γραμμένο η προφορικα από μενα κατι υπέρ του Παυλίδη κε με εχρισες γραφείο τύπου??Μάθε να διαβαζεις και να καταλαβαίνεις.Ποτέ δεν ημουνα κρυμμένος.Εσυ εισαι που φοράς μάσκα.Εγω οτι ελω χρόνια τωρα το κανω με το ονομα μου και την υπογραφη μου. σου το επιστρεφω.Ψαξε αλλού για γραφεία τύπου και ξερεις ποιοι κατοικοεδρεύουν εκεί.ΑΝΗΜΕΡΩΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕ ΚΡΙΤΗ!!!

Λοϊζος Ηλίας
Λοϊζος Ηλίας
10 years ago

Αν εβλεπες την εκπομπή στην τηλεοραση Ιριδα προχθες το βραδι με καλεσμενο τον Παυλίδη θα καταλάβαινες πιστεύω παρα πολλα για μενα!!!!!φροντισε να μαθαινεις καλα καθε μερα το μαθημα σου.