Αρχική Αθλητικά νέα Νεογέννητα έλαβαν πακέτα φροντίδας από τους Λέικερς

Νεογέννητα έλαβαν πακέτα φροντίδας από τους Λέικερς [pic]

0
Φωτογραφία: Lakers / Twitter
Dodekanisos

Σε μία τρομερή χειρονομία προχώρησαν οι Λος Άντζελες Λέικερς. Με αφορμή τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ (θα έκλεινε τα 43 χρόνια ζωής), δώρισαν πακέτα φροντίδας στα μωρά που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα με εκείνον. 

Πόσες φορές έχουμε ακούσει την φράση «εγώ είμαι η τάδε ομάδα από κούνια;». Όταν μεγαλώσουν μερικά νεογέννητα στο Λος Άντζελες, θα έχουν να καυχιούνται πως αυτό όντως ισχύει. Χάρη στην φανταστική κίνηση των Λέικερς.

Ειδικότερα, σε συνεργασία με το σύστημα υγείας UCLA Health (έχει έδρα νοσοκομείων στο Λος Άντζελες), οι Λέικερς προέβησαν σε δωρεά ειδικών πακέτων φροντίδας σε νεογέννητα. Οι οικογένειες τους έλαβαν το ξεχωριστό δώρο, καθώς τα μωρά τους γεννήθηκαν την ίδια ημέρα (23 Αυγούστου) με τον «θρύλο» του ΝΒΑ και των Λέικερς.

Οι «λιμνάνθρωποι» επεσήμαναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η χειρονομία αποτελεί φόρος τιμής στον Μπράιαντ. Ο οποίος πέρασε ολόκληρη την καριέρα του στο NBA με τα χρώματα των Λέικερς. 

Στις φωτογραφίες που ανάρτησαν στο Twitter, τα νεογέννητα μωρά φόρεσαν φορμάκια με τα χρώματα μωβ και χρυσού να δεσπόζουν! 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments