Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νέο βήμα παραμονής…

Νέο βήμα παραμονής…

0
8
Dodekanisos

Ακόμα ένα βήμα παραμονής έκανε η Ασπίδα Απολακκιάς η οποία επικράτησε στο γήπεδο της με 2 -0 της Ομόνοιας Γενναδίου. Απέναντι σε μια ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Ομόνοια, οι γηπεδούχοι ήταν φανερό πως θα είχαν δύσκολο έργο. Οι γηπεδούχοι ωστόσο μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.
Τελικά η επιθετικότητα των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Πόλου βγήκε σε καλό καθώς στο 16’ μετά από εκτέλεση του ίδιου του παίκτη-προπονητή της ομάδας ο Μυρτό με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη γωνία του Νικήτα που ήταν αδύνατο να αντιδράσει, ανοίγοντας έτσι το σκορ (1-0). Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Γενναδενούς, στο 21’ μετά από αντεπίθεση η μπάλα έφθασε στον Μυρτό στα δεξιά ο οποίος την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον αμαρκάριστο Χωρίτη που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό.
Καλύτεροι από τους γηπεδούχους ήταν οι Μυρτό, Κούτρας και Σκουλούδης, ενώ από την Ομόνοια προσπάθησαν οι Κουνουπιώτης και Ανανιάδης. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς απο τον οποίο έχουν παράπονα οι φιλοξενούμενοι, με βοηθούς τους Τσέτσο και Σπάρταλη
ΑΣΠΙΔΑ: Λαμπριανός, Κάκκαρης, Πόλος, Διαμαντής, Χατζημιχαήλ, Κούτρας (59’ Ματθαίος), Μυρτό (83’ Ρόσι), Γκιζλής, Σκουλούδης (88’ Γεροντής), Καστρινός, Χωρίτης
ΟΜΟΝΟΙΑ: Νικήτας, Μπαιράμης Σκ., Μπαιράμης Στ., Χατζηκώστας Κ.Α., Χατζηκώστας Κ.Γ., Ζερβός, Κουνουπιώτης (88’ Πιζήμολας Ι.), Κρητικός, Πιζήμολας Στ.Ι. (66’ Μανιάς), Ανανιάδης, Μασάδο (59’ λ.τ. Βενετσάνος Α)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments