Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νέο τουρνουά beach volley

Νέο τουρνουά beach volley

0
rhodian_afisa
Dodekanisos
Ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς΄ διοργανώνει στις 25 & 26 Αυγούστου τουρνουά μπιτς βόλεϊ για μικτές ομάδες (αποτελούνται από μία γυναίκα και έναν άνδρα). Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Αθλητικό Κέντρο ‘Καλλιπάτειρα’ στο Καρακόνερο σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Σάββατο, 25 Αυγούστου:
Senior mixed tournament
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άντρες – γυναίκες όλων των ηλικιών. Οι ομάδες θα χωρισθούν σε κατηγορίες ανάλογα με το αγωνιστικό τους επίπεδο.
Τεχνική σύσκεψη τουρνουά – έναρξη αγώνων:  6μμ (*).
Μετά το τέλος του τουρνουά θα ακολουθήσουν διαγωνισμοί ‘side out’ και ‘μανσετάδας’ συνοδεία μουσικής.
Κυριακή, 26 Αυγούστου:
Junior mixed tournament
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1993. Οι συμμετέχοντες θα σχηματίσουν μικτές ομάδες και θα αγωνισθούν σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία και το αγωνιστικό τους επίπεδο. Τεχνική σύσκεψη τουρνουά – έναρξη αγώνων:  5μμ (*).
Μετά το τέλος του τουρνουά θα ακολουθήσουν για τους νεαρούς αθλητές διαγωνισμοί ‘side out’ και ‘μανσετάδας’ συνοδεία μουσικής και φαγητού.
 (*)  οι προγραμματισμένες  ώρες έναρξης των αγώνων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών.
Το τουρνουά είναι ανοικτό στις συμμετοχές και οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να το δηλώσουν έως την Παρασκευή (24/8) στις 2μμ, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
    ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΡΣΦΠ Τελχινίς (http:www.volley.tk)
    με sms στο τηλέφωνο 6974045274 ή
    με mail στο telchinis@gmail.com
Για το κάθε τουρνουά έχει ορισθεί παράβολο συμμετοχής €5 ανά αθλητή ή αθλήτρια ενώ για όσους έχουν γεννηθεί από 1.1.1995 και μετά το κόστος του παράβολου μειώνεται στο μισό.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments