Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Νέο «στραβοπάτημα»

Νέο «στραβοπάτημα»

0
fasi
Dodekanisos
Ούτε σήμερα (Κυριακή) μπόρεσε να κερδίσει η Ρόδος, η οποία υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με τη Νέα Ιωνία σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας (8ος όμιλος). Οι «πράσινοι» αν και προηγήθηκαν με 2 – 0 νωρίς νωρίς, πλήρωσαν την χαλάρωση τους στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου που είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθούν δυο τέρματα από τους αντιπάλους της. Έτσι η Ρόδος, παρά το πολύ καλό ξεκίνημα της, δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη που τόσο πολύ την είχε ανάγκη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν φανερό πως ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν την υπεροχή.
Τα γκολ
Στο 10’ η Ρόδος κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Βιδάλη στον Φράγκο. Ανάλαβε να το εκτελέσει ο Καντιμοίρης κάνοντας το 1 – 0.
Στο 14’ ο Φράγκος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 2 – 0.
Στο 36’ μετά από κόρνερ του Βάσου, ο Νταϊφιώτης με κεφαλιά μείωσε σε 2 – 1.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, μετά από σέντρα του Πετούση, ο Βάσος με πλασέ περίπου από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Ρόδος: Αρχοντάκης, Πατούχος, Καντιμοίρης, Κιλασίν, Πελέκης, Καρπαθάκης (69’ Γκινής), Δανάς (90’ Παπαδόπουλος), Σώτας (69’ Ορφανίδης), Σκαρλάτος, Φράγκος, Καταπόδης
Νέα Ιωνία: Δρόσος, Χρόνης, Καραβίδας, Βιδάλης, Νταιφώτης, Καραγιάννης, Πετούσης, Βλασερός (63’ λ.τ. Τσουτσουδάκης), Μπαλάσκας (85’ Αχμέτ), Βάσος, Όγκμποε (63’Σκουλάς)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments