Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νέο στραβοπάτημα του Διαγόρα

Νέο στραβοπάτημα του Διαγόρα

0
diagoras_trasivoulos6
Dodekanisos

Την ήττα 2-0 γνώρισε ο Διαγόρας στη Δράμα από την τοπική Δόξα, σε παιχνίδι για την 3η  αγωνιστική της Football League. Οι «κυανέρυθροι» μάλιστα, έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 69΄, καθώς ο Στάθης Προβατίδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον κ. Δασκαλόπουλο, για δυνατό μαρκάρισμα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Χλωρός στο 21΄ και ο Μαρκόφσκι στο 41ο λεπτό.  Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 61΄ ο Γκλονζάλες των γηπεδούχων αποβλήθηκε από το διαιτητή αν και βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς είχε αντικατασταθεί στο 55΄από το Μοσχάκη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δασκαλόπουλος από την Κόρινθο, με βοηθούς τους Μπετσόγλου και Παπανικολάου από τον ίδιο Σύνδεσμο.
Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Χλωρός (78′ Καπέλ), Γκονζάλες (55′ λ.τ Μοσχάκης), Μαρκόφσκι, Λίμα, Ρούτσης (83′ Τσιμπλίδης), Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης.
Διαγόρας (Σούλης Παπαδόπουλος): Ταμπάσης, Εξουζίδης (42′ Ρέγες), Σαλαμαστράκης, Ζουρούδης, Γκούτμαν, Ζλάτκοβιτς, Μαρτίνεζ (46′ Χατζόπουλος), Προβατίδης, Μασάρα, Ταραχούλσκι (38′ Πλάτανος), Πουλόπουλος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments