Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Νέο σωματείο μπάσκετ στον Αρχάγγελο

Νέο σωματείο μπάσκετ στον Αρχάγγελο

0
Dodekanisos

Νέο σωματείο μπάσκετ ιδρύθηκε στον Αρχάγγελο! Χαρακτηριστικό είναι το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στο φίλαθλο κοινό της Δωδεκανήσου την ίδρυση του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης «Αρχάγγελος».

Το νέο σωματείο έρχεται να απαντήσει στη δικαιολογημένη αγωνία της τοπικής κοινωνίας του Αρχαγγέλου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, για το μέλλον της νέας γενιάς, σε μία εποχή που οι επιλογές για οργανωμένη άθληση είναι εξαιρετικά περιορισμένες , τόσο λόγω της απουσίας-πλην ποδοσφαίρου-εναλλακτικών, όσο και των σοβαρότατων ελλείψεων σε αθλητικές υποδομές.

Ο Α.Σ.Κ. «Αρχάγγελος» θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την καλλιέργεια του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες, επενδύοντας στην πλούσια μπασκετική παράδοση του τόπου και στην εμπειρία που άφησαν σημαντικές πρωτοβουλίες που προηγήθηκαν, μέσα στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειάς του να συνδράμει στην ανάπτυξη του αθλητισμού του τόπου, δημιουργώντας, σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της, έναν σταθερό πόλο διεξόδου για τα παιδιά του Αρχαγγέλου και των όμορων κοινοτήτων.

Αναπόσπαστο κομμάτι της νέας προσπάθειας είναι η διεκδίκηση σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων, που για τον τόπο και τη νεολαία του είναι ζωτικής σημασίας υπόθεση.

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ.Κ. «Αρχάγγελος» συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Καραολάνης Στέφανος

Αντιπρόεδρος: Καλόφωνος Σάκης

Γενικός Γραμματέας: Σαρικάς Αντώνης

Ταμίας: Χρήστου Φιλήμονας

Γενικός Αρχηγός: Φουτούλης Αντώνης

Υπεύθυνος Οργάνωσης και Λειτουργίας Ακαδημιών: Μάζζα Αλέξανδρος

Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Ντοκοούπιλ Παύλος»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments