Αρχική Videos Νέο παραλήρημα Καπραβέλου επιμένει, στο lockdown για ανεμβολίαστους

Νέο παραλήρημα Καπραβέλου επιμένει, στο lockdown για ανεμβολίαστους

0
Dodekanisos

Παρά τις διαμηνύσεις του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να ακολουθήσει το σκληρό μέτρο του lockdown στους ανεμβολίαστους όπως η Αυστρία, ο Νίκος Καπραβέλος εξακολουθεί να «κλαίγεται» στα τηλεοπτικά παράθυρα.

«Η πανδημία των ανεμβολίαστων θα μετατραπεί σε τραγωδία των ανεμβολίαστων», είπε ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Γέμισαν οι νεκροθάλαμοι του νοσοκομείου», τονίζει ο Νίκος Καπραβέλος, ενώ λέει ότι η πολιτεία θα πρέπει να θεσπίσει περιοριστικά μέτρα, όπως την υποχρεωτική χρήση μάσκας για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους! 

Μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι, το 95% των ανθρώπων που προσέρχονται στο νοσοκομείο είναι σε βαριά κατάσταση και νέοι μάλιστα.

«Ελάχιστοι είναι αυτοί που μας ταλαιπωρούν και τους κυνηγάμε για οξυγόνο. Είναι πραγματικά σε άλλο μήκος κύματος και μας απειλούν. Η δύσπνοια και η δυσφορία που νιώθει κάποιος από τις επιπλοκές της νόσου εύχομαι να μη τις ζήσει κανείς. Θα πρέπει να υπάρξουν περιοριστικά μέτρα σε εκείνους που παραμένουν ανεμβολίαστοι, για την προστασία των ιδίων. Υπάρχει πανδημία των ανεμβολίαστων και πάει να γίνει τραγωδία των ανεμβολίαστων», δηλώνει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να παρθούν μέτρα όπως εκείνα της Αυστρίας, η οποία έθεσε σε lockdown τους μη εμβολιασμένους. Τα tests, υπογραμμίζει, δεν σε προφυλάσσουν και προσθέτειπως θα πρέπει να επεκταθεί ο εμβολιασμός πάνω από κάποια ηλικία.

«Εμείς δεν είμαστε ακριβώς σε lockdown. Οι ανεμβολίαστοι πηγαίνουν έξω με tests, στην Αυστρία δεν βγαίνουν. Όχι γιατί θέλω να περιορίσω τα δημοκρατικά τους δικαιώματα, αλλά δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε θανάτους σε ανθρώπους που έχουν την αφέλεια ότι δεν κινδυνεύουν».

Μεγάλη διασπορά του ιού παρατηρείται κυρίως σε σχολεία, συναθροίσεις και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Επιπλέον, ο κ. Καπραβέλος επισημαίνει ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες ανεμβολίαστων: Εκείνοι που φοβούνται λόγω της αποτελεσματικότητας των εμβολίων κι εκείνοι που πίστευαν ότι δεν θα έφταναν ποτέ στο σημείο να νοσήσουν ή και να διασωληνωθούν.

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments