Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νέο «μπαμ» από τον Ροδιακό!

Νέο «μπαμ» από τον Ροδιακό!

0
rodiakos akousilaos
Dodekanisos

Έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία του νεαρού Σταυρούλια, ο Ακουσίλαος γνώρισε την ήττα και από τον Ροδιακό με 3 – 2 στο Ενωσιακό γήπεδο «σφραγίζοντας» ουσιαστικά την είσοδο του στα πλέϊ άουτ (οι Φανενοί έχουν δηλώσει και επίσημα ότι δεν θα ταξιδέψουν στην Κάρπαθο για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ποσειδώνα). Ο Ροδιακός έκανε την δεύτερη μόλις φετινή του νίκη ενώ κατά κάποιο τρόπο …πήρε το αίμα του πίσω για την βαριά ήττα που είχε γνωρίσει στις Φάνες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος (με 10 – 3!). Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος και δύναμη και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να προηγηθούν με 2 – 0 (κόντρα στη ροή του αγώνα καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή). Στην επανάληψη ο Ακουσίλαος έδειξε και πάλι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως ο Ροδιακός ήταν αυτός που έβαλε και τρίτο γκολ. Το μόνο που κατάφερε από εκεί και πέρα ο Ακουσίλαος ήταν απλά να μειώσει το σκορ σε 3 – 2 και ενώ δυο παίκτες του αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.
Στο 34’ ο Χρυσοχόος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1 – 0 και στο 44’ ο Πουλής με πλασέ πέτυχε το 2 – 0. Ο ίδιος παίκτης στο 63’ έκανε το 3 – 0 και στο 70’ ο Κουγιός με πέναλτι μείωσε σε 3 – 1. Στις καθυστερήσεις ο Γκλάβας με διπλή προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Χρυσοχός, Πουλής, Αντωνιάδης και Ζαμαντάκης ενώ από τον Ακουσίλαο οι Κουγιός, Γκλάβας και Σαχίνης. Με αρκετές ατέλειες στον πειθαρχικό τομέα η διαιτησία του Σταυρούλια που είχε για βοηθούς τη Λάμπρου και τον Μοσχάτο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταυρούλιας (Λάμπρου, Μοσχάτος). Στο 77’ αποβλήθηκε ο Παπαθεοδώρου για αντικανονικό μαρκάρισμα και ο Κελεπέρας για διαμαρτυρία. Μετά το σφύριγμα της λήξης αποβλήθηκε και ο Ευθυμίου για λεκτική επίθεση προς τον διαιτητή.
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Τσιμπιδάκης, Κελεπέρας, Τσακίρης, Τρίγγας, Αντωνιάδης, Κολωβός (76’ Καρασάββας), Ζαμαντάκης, Πουλής, Χρυσοχός (90’ Τσιτσιπάς), Κλάψης (85’ Χαλκιάς)
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Ερωτοκριτάκης, Παπαθεοδώρου, Σαλονίτης (90+2’ Μαγκάνης), Αρνίταλης, Τσίρκος, Λαζίδης, Κουγιός, Καραμέτα (46’ Ευθυμίου), Σαχίνης, Γκλάβας, Μπαδιεριτάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments