Αρχική Videos Νέο “κονβόϊ ελευθερίας”, προορισμός η Ουάσινγκτον!

Νέο “κονβόϊ ελευθερίας”, προορισμός η Ουάσινγκτον!

0

Με προορισμό την Ουάσινγκτον αναχώρησαν από τη Νότια Καλιφόρνια πολλοί οδηγοί φορτηγών καθώς και υποστηρικτές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις υποχρεωτικότητες. Το νέο κομβόι της ελευθερίας με την επωνυμία People’ s Convoy είναι εμπνευσμένο από τα όσα έγιναν στον Καναδά και στόχος είναι να πιέσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να σταματήσει τις υποχρεωτικότητες καθώς και την κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Υπενθυμίζουμε ότι ο Joe Biden είχε πει ότι θα παραταθεί και μετά την 1η Μαρτίου επικαλούμενος κίνδυνο για την «δημόσια υγεία και ασφάλεια».

Ένας από τους διοργανωτές, ο Μπράϊαν Μπρέϊς, σε δηλώσεις που έκανε μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής: «Δεν είναι Αμερικάνικο θέμα. Είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα. Στους οδηγούς φορτηγών σε όλο τον κόσμο. Τώρα είναι η ώρα σας να σηκωθείτε. Τώρα είναι η ώρα σας να ξεκινήσετε μια αναγεννησιακή εποχή ελευθερίας».

Τα οχήματα θα περάσουν 11 Πολιτείες και θα γίνουν στάσεις στην Αριζόνα, το Τέξας, την Οκλαχόμα, το Μιζούρι, την Ιντιάνα, το Οχάιο και το Μέριλαντ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το κομβόι αναμένεται να φθάσει στην Ουάσινγκτον το βράδυ της 5ης Μαρτίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments