Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Νέο γήπεδο squash στη Ρόδο (pics)

Νέο γήπεδο squash στη Ρόδο (pics)

0
Dodekanisos

Άλλο ένα γήπεδο squash απέκτησε η Ρόδος. Πρόκειται για ένα γήπεδο που διαθέτει το ξενοδοχείο “PORTO ANGELI BEACH RESORT” στα Στεγνά Ρόδου και κατασκευάστηκε με τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τοιχοσφαίρισης που σημαίνει ότι είναι εφικτό να φιλοξενήσει Εθνικά αλλά και Διεθνή τουρνουά.

Τα εγκαίνια έκαναν ουσιαστικά τα μέλη του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης τα οποία είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να κάνουν μια εξαιρετική πρόβα τζενεράλε πριν από το Διεθνές τουρνουά που ως γνωστών θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Sheraton το διάστημα από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου. Παράλληλα τους δόθηκε η δυνατότητα να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της πόλης, απολαμβάνοντας τις ανέσεις και τη φιλοξενία του πολύ όμορφου ξενοδοχείου.

Το τουρνουά, στο οποίο πρέπει να τονιστεί ότι είχε μεγάλη συμμετοχή το ωραίο φύλο, διεξήχθη σε ένα 32άρι μικτό ταμπλό και νικητής αναδείχθηκε ο Χάρης ΛΟΥΚΑΡΑΣ επικρατώντας στον τελικό του underdog Στέργου ΚΟΥΛΑΡΟΥ, ενώ στο ταμπλό plate νικήτρια ήταν η Καθολική ΣΠΑΡΤΑΛΗ και φιναλίστ ο φέρελπις Βαγγέλης ΤΖΩΚΑΣ. Μετά το πέρας των αγώνων ο Όμιλος απένειμε τιμητική πλακέτα στους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Μαρία και Νικόλαο ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΑ, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τη φιλοξενία αλλά και τη συνεχή και έμπρακτη συμβολή τους στην ανάπτυξη του αθλήματος στη Ρόδο, και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για ένα ακόμα τουρνουά το φθινόπωρο (μήνα Οκτώβριο) του τρέχοντος έτους αυτήν την φορά οπεν υπό την αιγίδα της ΠΕΦΤ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments