Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Νέο Ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον Σιδηρόπουλο

Νέο Ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον Σιδηρόπουλο

2
sidiropoulos2
Dodekanisos

Ακόμα ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι καλείται να διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο διαιτητής του Συνδέσμου Δωδεκανήσου που είχε μια εξαιρετική παρουσία στο πρόσφατο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας καλείται να παίξει την προσεχή Πέμπτη την αναμέτρηση Σεβίλλη – Εστορίλ. Το παιχνίδι είναι για τον 8ο όμιλο και οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι τελευταίοι με 2 βαθμούς και ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να προκριθούν. «Βοηθοί» του θα είναι οι Δημήτρης Σαραϊδάρης και Δαμιανός Ευθυμιάδης. «Τέταρτος» ο Δημήτρης Γκάγκας και επιπρόσθετοι οι Ηλίας Σπάθος και Σταύρος Τριτσώνης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
10 years ago

ουδείς προφήτης στον τόπο του. Προχθες τον έβγαζε σκάρτο ο Διαγόρας και μόλις εχθές τον καμαρ΄ψναμε σ΄ένα ακομα ντέρμπυ και τώρα σύντομα σ΄ενα ακόμα μαγάλο ευρωπαικό παιχνιδι

goal
goal
10 years ago

Όταν ένας τόσο καλός διαιτητής κανει τέτοια διαιτησία σαν το ιαλυσος-διαγορας αποδεικνύει οτι τα λάθη τα έκανε εσκεμμένα εκείνη την ημέρα. Δεν μπορεί ένας τόσο καλός διαιτητής να κανει τοσα ανθρώπινα λάθη σε μια μέρα. Μάλλον άλλο έγινε….