Αρχική Videos Νέο δικαστικό μπλοκ στην κυβέρνηση Biden!

Νέο δικαστικό μπλοκ στην κυβέρνηση Biden!

0
Dodekanisos

Απορρίφθηκε η έφεση που άσκησε η κυβέρνηση Biden κατά μιας πρόσφατης απόφασης δικαστηρίου που επέβαλλε την παύση της εντολής υποχρεωτικού εμβολιασμού σε ιδιωτικές επιχειρήσεις (ή να κάνουν τεστ εβδομαδιαία) που διατηρούν περισσότερους από 100 υπαλλήλους. Την απόφαση έλαβε το Πέμπτο Περιφερειακό Εφετείο στη Νέα Ορλεάνη.

Η τριμελής επιτροπή του δικαστηρίου διέταξε τη Διεύθυνση Εργασιακής Υγιεινής και Ασφάλειας «να μην λάβει μέτρα για την εφαρμογή ή την επιβολή της Εντολής μέχρι νεωτέρας δικαστικής απόφασης». Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton, επαίνεσε την απόφαση του Fifth Circuit Court και μεταξύ άλλων δήλωσε και τα εξής: «Το Περιφερειακό Εφετείο έχει καθυστερήσει την αντισυνταγματική και παράνομη εντολή του για τους εμβολιασμούς στις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Κερδίσαμε.

Οι δικαστικές διαφορές θα συνεχιστούν, αλλά αυτή είναι μια τεράστια νίκη για το Τέξας και για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από την τυραννία και την ανομία του Biden». Τουλάχιστον 27 πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και ιδιωτικές επιχειρήσεις, θρησκευτικές οργανώσεις και άλλες ομάδες, έχουν μηνύσει την κυβέρνηση Biden, λέγοντας ότι υπερβαίνει τις εξουσίες της όσον αφορά την έκδοση της εντολής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments