Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νέες επιτυχίες στο beach volley

Νέες επιτυχίες στο beach volley

0
sfiriou_beach
Dodekanisos
Επιτυχιών συνέχεια για την Ειρήνη Σφυρίου και τον Ιωάννη Τσακογιάννη στα τουρνουά του North Area Beach Volley Circuit 2012.
Στην πανέμορφη παραλία των Μουδανιών που πραγματοποιήθηκε, στις 14 & 15 Ιουλίου, ο 4ος  σταθμός της πιο σημαντική διοργάνωσης μπιτς βόλεϊ στη Βόρειο Ελλάδα η ροδίτισσα Ειρήνη Σφυρίου με συμπαίκτρια τη Φλώρα Ιωαννίδου, για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά, πήραν την 1η θέση επικρατώντας στον τελικό τη Μαρία Τίλη και την Κωνσταντίνα Τσοπούλου (είχε προηγηθεί το χρυσό για τις δύο αθλήτριες, πριν μια εβδομάδα, στον Αγιόκαμπο Λάρισας).
Στο ίδιο τουρνουά, ο Ιωάννης Τσακογιάννης με συμπαίκτη τον Λάμπρο Δάνα μετά από ένα συναρπαστικό τελικό επικράτησαν με 2-0 σετ  των Γιώργου Ακριτίδη και Κώστα Μπατσιλή. Η Φλώρα Ιωαννίδου και ο Ιωάννης Τσακογιάννης πήραν τους τίτλους MVP στο 4ο τουρνουά ενώ στο προηγούμενο τουρνουά, στον Αγιόκαμπο τον τίτλο της MVP είχε κερδίσει η Ειρήνη Σφυρίου.
Η ροδίτισσα αθλήτρια, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες βόλεϊ της συμπρωτεύουσας δηλώνει ότι θέλει να επιστρέψει στη Ρόδο και να συμβάλει στην αθλητική ανάπτυξη του νησιού ενώ δεν ξεχνάει ποτέ να ευχαριστεί τους γονείς της που τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια στην αθλητική της, και όχι μόνο, καριέρα.
 Άρωμα Λονδίνου έχουν τα φετινά North Area Circuit στις γυναίκες καθώς η πρωταθλήτρια Μαρία Τσιαρτσιάνη, προσφέρει στις MVP κάθε τουρνουά από ένα αγωνιστικό αθλητικό μπλουζάκι από αυτά με τα όποια  αγωνίστηκε μαζί με την Βίκυ Αρβανίτη για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Στο επόμενο τουρνουά του North Area Beach Volley Circuit 2012 θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Ιουλίου στο Beach Bar  ¨Almira¨ στην παραλία της Κατερίνης  οι ομάδες των Ειρήνη Σφυρίου / Φλώρας Ιωαννίδου στις γυναίκες και Ιωάννη Τσακογιάννη / Στράτου Καββαδά στους άνδρες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Γιώργος Ακριτίδης αντιμετώπισε δύο πρώην συμπαίκτες του στον μεγάλο τελικό, με τον Τσακογιάννη ήταν πρωταθλητές το 2009 και δευτεραθλητές το 2008 ενώ με τον Λάμπρο Δάνα κατέκτησαν την 3η θέση στον περυσινό τελικό.
    Τις βραβεύσεις των MVP έκανε ο αθλητής του Φοίνικα Σύρου, Στέλιος Νικηφορίδης που παρακολούθησε τους αγώνες και τις δύο μέρες. Παρόν και ο νέος προπονητής του Φοίνικα Χρήστος Πάτρας.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments