Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Νέες αρμοδιότητες μοίρασε ο Περιφερειάρχης

Νέες αρμοδιότητες μοίρασε ο Περιφερειάρχης

0
Dodekanisos

Σε νέα κατανομή αρμοδιοτήτων σε περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του, προχώρησε χθες ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκος.
Πιο συγκεκριμένα ορίστηκε ότι τον Περιφερειάρχη όταν απουσιάζει ή κωλύεται στα καθήκοντά του αναπληρώνουν οι Αντιπεριφερειάρχες με την ακόλουθη σειρά :
1.Λεονταρίτης Γεώργιος του Ευαγγέλου
2.Ζαννετίδης Φιλήμων του Γεωργίου
3.Σωτρίλλης Θωμάς του Βασιλείου
Μεταβίβασε στον Αντιπεριφερειάρχη Φλεβάρη Ιωάννη τις αρμοδιότητες των τομέων Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού και των τομέων Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων. Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων του, τον Αντιπεριφερειάρχη θα επικουρούν στο έργο του οι:
– Βιτάλης Παναγιώτης του Αντωνίου
– Διακογεωργίου Κάλλιστος του Βασιλείου

Μεταβίβασε στην Αντιπεριφερειάρχη Παπαβασιλείου Μαριετούλα τις αρμοδιότητες των τομέων Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού.
Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της στους τομείς του πολιτισμού την Αντιπεριφερειάρχη θα επικουρούν στο έργο της οι:
Πάπιτση Χρηστιάνα του Γεωργίου
– Διακογεωργίου Κάλλιστος του Βασιλείου.
Εξουσιοδοτείται ο περιφερειακός σύμβουλος Ευστρατίου Χρήστος να υπογράφει με εντολή περιφερειάρχη :
α) τις αρμοδιότητες του Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, του Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Κυκλάδων, τις αρμοδιότητες σε θέματα Απασχόλησης του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Υποστήριξης της Εκπαίδευσης και Απασχόλησης της Διεύθυνσης Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Δωδεκανήσου καθώς και τις αρμοδιότητες σε θέματα Απασχόλησης του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Υποστήριξης της Εκπαίδευσης και Απασχόλησης της Διεύθυνσης Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Κυκλάδων.
β) την αρμοδιότητα διαχείρισης των οχημάτων (αυτοκίνητα και μηχανήματα έργων) της Π.Ε. Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την υπογραφή των σχετικών πράξεων.
γ) την αρμοδιότητα έκδοσης εντολών μετακίνησης με υπηρεσιακά οχήματα των υπαλλήλων της Περιφέρειας στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου που έχουν ειδικότητα Οδηγού, και των υπαλλήλων της Περιφέρειας στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου που δεν κατέχουν νομοθετημένη θέση οδηγού και για τους οποίους έχει χορηγηθεί από αρμόδιο όργανο έγκριση για κατ’ εξαίρεση οδήγηση οχημάτων.
Εξουσιοδοτείται η Περιφερειακή Σύμβουλος Γιασιράνη Χαρίκλεια να υπογράφει με εντολή περιφερειάρχη :
Α) τις αρμοδιότητες Δια Βίου Μάθησης και Υποστήριξης της Εκπαίδευσης του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Υποστήριξης της Εκπαίδευσης και Απασχόλησης της Διεύθυνσης Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Δωδεκανήσου και τις αρμοδιότητες Δια Βίου Μάθησης και Υποστήριξης της Εκπαίδευσης του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Υποστήριξης της Εκπαίδευσης και Απασχόλησης της Διεύθυνσης Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Κυκλάδων και
Β) τις αρμοδιότητες που αφορούν σε θέματα Εθελοντισμού και Παρακολούθησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (πλην ΕΣΠΑ).
Εξουσιοδοτείται ο περιφερειακός σύμβουλος Μπάρδος Χρήστος να υπογράφει με εντολή περιφερειάρχη τις αρμοδιότητες του τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών για τις ΠΕ Δωδεκανήσου.
Εξουσιοδοτείται ο περιφερειακός σύμβουλος Καραμαρίτης Νικόλαος να υπογράφει με εντολή περιφερειάρχη για τις αρμοδιότητες του τομέα Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου.
Εξουσιοδοτείται ο  περιφερειακός σύμβουλος Γιαγιάς Ιωάννης να υπογράφει με εντολή περιφερειάρχη τις αρμοδιότητες του τομέα Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων.
Μεταβιβάζονται στον Αντιπεριφερειάρχη Μπρίγγο Στυλιανό οι αρμοδιότητες του τομέα Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων του, τον Αντιπεριφερειάρχη θα επικουρούν στο έργο του οι

– Λοτσάρης Δημήτριος του Ανδρέα
– Νάκη Ευρυδίκη του Γεωργίου
Μεταβιβάζονται οι κάτωθι αρμοδιότητες στον Αντιπεριφερειάρχη Ζαννετίδη Φιλήμονα:
1) της Διεύθυνσης Οικονομικού Δωδεκανήσου
2) της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Δωδεκανήσου
3)οι αρμοδιότητες σε θέματα Πρωτογενούς Τομέα.
Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων του Πρωτογενούς Τομέα, τον Αντιπεριφερειάρχη θα επικουρούν οι:
– Βενάκης Νικόλαος
– Τσακίρης Νικόλαος
Μεταβιβάζεται στον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η
αρμοδιότητα υπογραφής των αποφάσεων εκτός έδρας μετακινήσεων των Προϊσταμένων των Γενικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας καθώς και των Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Τμημάτων στην περίπτωση που στην Γενική Διεύθυνση στην οποία υπάγονται δεν υπηρετεί Γενικός Διευθυντής. Στον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανατέθηκε επίσης η αρμοδιότητα ελέγχου των εισηγήσεων των υπηρεσιών της Περιφέρειας που αφορούν στις υπό έκδοση αποφάσεις του Περιφερειάρχη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments