Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νεανίδες: Νίκη για την Τελχινίδα

Νεανίδες: Νίκη για την Τελχινίδα

0
telxinida korasides
Dodekanisos

Έχοντας περισσότερες επιθετικές λύσεις, η Τελχινίδα επικράτησε με 3 – 0 σετ του Κλεάνθη Παραδεισίου, σε σημερινό παιχνίδι που έγινε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των Νεανίδων. Πλέον, το επόμενο παιχνίδι της Τελχινίδας με τον Διαγόρα, παίρνει τη μορφή του τελικού, δεδομένου ότι θα κρίνει ουσιαστικά και τον τίτλο. Οι «κυανέρυθρες» που είχαν κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 3 – 0 σετ, θέλουν ένα και μοναδικό σετ για να στεφθούν πρωταθλήτριες. Είναι δηλαδή το πολύ μεγάλο φαβορί. Στο σημερινό παιχνίδι, ο Κλεάνθης αιφνιδιάστηκε στο 1ο σετ αλλά αφυπνίστηκε στο δεύτερο και πάλεψε σθεναρά. Στο 3ο σετ οι αλλαγές σε ρόλους παικτριών που έκαναν οι φιλοξενούμενες δεν απέδωσαν και έτσι η Τελχινίδα που πήγε πολύ καλά και στο σερβίς πήρε το παιχνίδι. Η μεγάλη έκπληξη στο σημερινό παιχνίδι ήταν η παρουσία των αδελφών Ελισάβετ και Νικολέτας Αμορανίτη. Παρά το ότι είχαν πάρει την απόφαση να μεταναστεύουν πριν από λίγο καιρό στην Αυστραλία, επέστρεψαν στη Ρόδο και πήραν μέρος και στο παιχνίδι!
Τα σετ του αγώνα 25 – 20 (27’), 25 – 19 (22’), 25 – 14 (20’)
Διαιτήτευσαν οι Σ. Κυπριώτης, Ν. Κρίτσα
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ (Νίκος Τσιντομηνάς): Χρυσάνθη Μαθιουδάκη, Αγγελίνα Κώτη, Βάλια Παρασκευά, Κωνσταντίνα Λορέντζου, Ελεάνα Κωνσταντάκη, Ελπίδα Ζέρβα, Χρστίνα Αντωνιάδη, Μαρίας Μαθιουδάκη, Κατερίνα Κυπριώτη, Νικολέτα Αμορανίτη, Ελισάβετ Αμορανίτη, Λουίζα Τσαγκαράκη (λίμπερο)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ (Νίκος Πότσου): Κατερίνα Τζανουδάκη, Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη, Μαρία Σκούφρη, Βαλσαμίνα Τσιράκου, Κατερίνα Ακάϊ, Αντωνία Φλεβάρη, Χρυσάνθη Κάππα, Στέλα Γαβαλά, Δικαία Ορφανού (λίμπερο)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments