Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Νέα “βέλη” Βλάχου κατά Αϊβάζογλου!

Νέα “βέλη” Βλάχου κατά Αϊβάζογλου!

0
vlaxos manolis
Dodekanisos

Νέα δημόσια τοποθέτηση με αφορμή δηλώσεις παράγοντα ομάδας της Football League (φωτογραφίζει τον Αϊβάζογλου) κάνει ο νομικός σύμβουλος της Ρόδου και αντιπρόεδρος του δ.σ. Μανώλης Βλάχος. Αναλυτικά:
“Λόγω των συνεχιζόμενων σχολίων από παράγοντες, για τις ομάδες που βγήκαν πρώτες στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής, θα θέλαμε να δηλώσουμε ευθαρσώς πως δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την λογική της ζυγαριάς που γέρνει κατά το δοκούν: Αν ένας γνώστης, διαβάσει τα ονόματα των οκτώ πρωταθλητριών ομάδων, θα διαπιστώσει πως είχαν και έχουν ιστορία γραμμένη με χρυσά γράμματα στις εθνικές κατηγορίες. Κάποιοι που παριστάνουν τους μικρομέγαλους ας σταματήσουν να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Δεν μπορούν να αμφισβητούν με τέτοιο τρόπο τη Ρόδο και τον Πανσερραϊκό, τον Πιερικό, την Καλλιθέα, την Κοζάνη, τον Αλμωπό, τον Αστέρα και την Επισκοπή.
Η Ρόδος, για την οποία νομιμοποιούμαι να μιλώ, είναι στην παραπάνω κατηγορία και αυτός που αρέσκεται να μιλά μειώνοντας τις οκτώ πρωταθλήτριες ομάδες, θα πρέπει να θυμάται πως μαζί με τις άλλες της κατηγορίας μέχρι νεοτέρας τις εκπροσωπεί κι επομένως θα πρέπει να σιωπήσει.
Άλλωστε για να σταματήσει την …πλάκα του ξαναείπα, Ιδού η Ρόδος!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments