Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Νέα του μπάσκετ

Νέα του μπάσκετ

0
kolossos_ikaros
Dodekanisos

Του Γιάννη Αρφαρά

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 17.00 (ΕΤ1) τον Ηλυσιακό που έρχεται στη Ρόδο να παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία και αυτό θα το πετύχει μόνο αν κερδίσει τους “θαλασσί”. Ο Κολοσσός από την άλλη πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για διαφορετικό λόγο. Για την θέση που θα τερματίσει δεν τον φτάνει μόνο η νίκη αλλά και συνδυασμός αποτελεσμάτων έτσι ώστε να τερματίσει στην καλύτερη θέση στο τελευταίο παιχνίδι της regular season. Καλό θα είναι λοιπόν να βρεθούμε όλοι στο πλευρό του Κολοσσού αφού για άλλη μια χρονιά κρίνεται επιτυχημένη η παρουσία του στην Α1 κατηγορία.

Β ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
O Διαγόρας παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του στο χθεσινό παιχνίδι με την ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ηττήθηκε 66-61. Παρά το ότι προηγήθηκαν ακόμη και με 10 πόντους σε μια άτυχη στιγμή με αψυμαχίες 4 παικτών στο παρκέ, τις περισσότερες τεχνικές ποινές τις δέχτηκαν οι παίκτες του Διαγόρα (Παρδακάς και Βογιατζής) ενώ από τους γηπεδούχους δέχτηκε μόνο ο Γιαννουκάκης. Από κει και πέρα χάνοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού που κατείχε ο  Διαγόρας μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι γηπεδούχοι  με σύμμαχο την εξέδρα κατάφεραν και ισορρόπησαν το παιχνίδι 30΄΄ πριν το τέλος 59-59. σε μια απέλπιδα προσπάθεια στην λήξη του χρόνου ο Μητσάκης πέταξε την μπάλα η οποία κατέληξε στο καλάθι. Αυτό ήταν και το ψυχολογικό αβανταζ της ΛΕΥΚΑΔΑΣ που πήρε τη νίκη 66-61. πρώτος σκόρερ για τη Δόξα Λευκάδας, ο Παπαδόπουλος με 11 (2), ενώ για τον Διαγόρα ο Τζινόπουλος με 15 (2). Επόμενο παιχνίδι για τον Διαγόρα το Σάββατο 30/4 στις 17.00 με το Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ στην τέντα.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΙ
Ο Α.Σ Δωδεκάνησος κέρδισε το Μαρούσι στο Βενετόκλειο 61-27 δείχνοντας την ανωτερότητα τους σαν ομάδα ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο αήττητος. Για την ομάδα πρώτος σκόρερ ήταν ο Παππάς με 24 και ο Χαμάντη με 15, ενώ για το Μαρούσι πρώτος σκόρερ ήταν ο Τριανταφύλλου με 12.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΦΗΒΩΝ
Ο Κολοσσός ηττήθηκε στο 2ο παιχνίδι και πιο σημαντικό από τον ισχυρό ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 44-66 και δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση των εφήβων.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Σήμερα το απόγευμα ξεκινάει την προκριματική φάση ο Ιπποκράτης Κω έχοντας πολλές ελπίδες για να προκριθεί.
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(ΣΗΜΕΡΑ):
17.00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΧΙΟΥ
18.45 ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ-ΑΡΙΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(19/4)
10.00 ΑΡΙΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
11.45 ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΧΙΟΥ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(20/4)
10.00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ
11.45 ΑΡΙΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΧΙΟΥ
Η πρόκριση στην τελική φάση για τον Ιπποκράτη Κω θα παιχτεί στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Καλή επιτυχία στα κορίτσια της Κω.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments