Αρχική Videos Νέα θλίψη στο ποδόσφαιρο, “έφυγαν” δυο πρώην παίκτες…

Νέα θλίψη στο ποδόσφαιρο, “έφυγαν” δυο πρώην παίκτες…

0

Έφυγε από τη ζωή ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για τον Φαμπιάν Ο’ Νίλ ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 49 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στο παγκόσμιο. Στο παρελθόν είχε γίνει γνωστός από το πέρασμα του στη Γιουβέντους. Το τελευταίο διάστημα νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο του Μοντεβίδεο στην Ουρουγουάη με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είχε προβλήματα μετά από υπερβολική χρήση αλκοόλ. Ο Φαμπιάν Ο’ Νιλ είχε γεννηθεί στις 14 Οκτωβρίου 1973 στην Ουρουγουάη και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την Νασιονάλ στην οποία αγωνίστηκε από το 1992 έως το 1995.

Το καλοκαίρι του 1996 πήρε μεταγραφή για την Ιταλία όπου έπαιξε αρχικά με τη φανέλα της Κάλιαρι έως το 2000. Την επόμενη χρονιά χρονιά υπήρξε μέλος της Γιουβέντους και το 2002 πήγε στην Περούτζια πριν επιστρέψει και πάλι στη Νασιονάλ το 2003 για να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Δεν είναι η μόνη θλιβερή είδηση από το χώρο του ποδοσφαίρου καθώς πριν από μερικές ημέρες «έφυγε» ξαφνικά και ο πρώην άσος του Πιερικού Βλάντο Κόιτς. Ο 57χρονος έπινε καφέ στο κέντρο της πόλης όταν ξαφνικά κατέρρευσε και παρά τις προσπάθειες των γιατρών που έσπευσαν δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Πιερικός, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Με βαθύτατη οδύνη και ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορηθήκαμε την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μας παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, πρώην προπονητή της ομάδας Νέων και των Ακαδημιών μας, ανθρώπου και φίλου Vlado Kojic. Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός και όλη η Πιερική οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή, θερμά και βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του, στη σύζυγο του Miza και στον γιό του Igor. Ο εκλιπών από την Σερβία άφησε το στίγμα του στον Πιερικό και στην Κατερίνη που αγάπησε καθώς και στην αθλητική Πιερία, θα είναι για πάντα στην ιστορία του συλλόγου μας. Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments