Νέα προειδοποίηση Πούτιν και μάλιστα σε άπταιστα Ελληνικά!

0
Dodekanisos

Ένα νέο μήνυμα προς τη Δύση απεύθυνε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Αυτή τη φορά μέσω της Ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας μάλιστα άπταιστα Ελληνικά. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που «ανέβηκε» στα social media αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η Δύση χωρίς καμία ντροπή δηλώνει ότι η Ρωσία δήθεν σκοπεύει να επιτεθεί στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα οι ίδιοι οι δυτικοί επιλέγουν τους στόχους για να χτυπήσουν το έδαφός μας. Γίνεται λόγος για το ενδεχόμενο αποστολής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία».
«Θυμόμαστε τη μοίρα εκείνων που κάποτε έστειλαν τα στρατεύματά τους στη χώρα μας. Αλλά τώρα οι συνέπειες για τους πιθανούς επεμβαίνοντες θα είναι πολύ πιο τραγικές».

Οι σχετικές ανακοινώσεις, προφανώς σχετίζονται με μια τοποθέτηση που έκανε νωρίτερα ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής διπλωματίας Josep Borrell, ο οποίος υποστήριξε ξεκάθαρα πως η ΕΕ πρέπει να προετοιμαστεί για πόλεμο. Η ανάρτηση της Ρωσικής πρεσβείας στα Ελληνικά είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα και προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την στάση που κρατάει στο θέμα του πολέμου στην Ουκρανία. Είναι μια στάση που δημιουργεί έντονο προβληματισμό σε ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού όπως δείχνουν και τα στοιχεία πρόσφατης δημοσκόπησης που έγινε στην Ευρώπη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments