Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νέα πολύτιμη νίκη

Νέα πολύτιμη νίκη

0
diagoras_ethnikos_asteras1
Dodekanisos

Μια ακόμα πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Διαγόρας ο οποίος κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο και την Δόξα Δράμας και συνέχισε την ετνυπωσιακή του πορεία. Οι “κυανέρυθροι” σε ένα ακόμα παιχνίδι είχαν ψυχή και πάθος στοιχεία που τους επέτρεψαν να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης στην μεγαλύτερη της διάρκεια.
Το γκολ
Στο 66′ ο Ρέγες εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά. Προς στιγμήν έδιωξαν οι αμυντικοί αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Γεωργίου στο ύψος της περιοχής που με ένα ωρταίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1 – 0).
Οι καλύτερες φάσεις
Στο 19′ ο Ταραχούλσκι πάσαρε στον Ρέγες ο οποίος από θέση τετ α τετ δεν πρόλαβε να πλασάρει καθώς ο Τοπαλίδης έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 27′ ο Γεωργίου μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και πλάσαρε αλλά ο Τοπαλίδης απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 29′ ο Γκονζάλεζ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σκόνδρα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο “παθών” αλλά ο Ταμπάσης κατάφερε να αποκρούσει και να εισπράξει το ζεστό χειροκρότημα.
Στο 36′ μετά από φάουλ του Ρέγες ο Πουλόπουλος έκανε κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.
Στο 46′ από φάουλ του Ρέγες, ο Σπάρταλης από αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Πουλόπουλος σούταρε από το ύψος της περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από ο το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Ευαγγέλου (Απτόσογλου, Νικολαδός) από την Αθήνα)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ταμπάσης, Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (92′ Χριστοφιλέας), Σπάρταλης, Γεωργίου, Αγκιριμπά (78′ Γκούντμαν), Πλάτανος (67′ Ζλάτκοβιτς), Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος
ΔΟΞΑ: Τοπαλίδης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτζης, Γκονζάλεζ (58′ Μοσχάκης), Χλωρός (77′ Μαρτσέλο), Μαρκόφκσι, Μαραγκός (73′ Αλαξανδρόβιτς), Λίμα, Μπέρτος, Χατζηπαντελίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments