Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νέα νίκη για τον Φοίβο

Νέα νίκη για τον Φοίβο

0
Dodekanisos

Την δεύτερη συνεχόμενη του νίκη πέτυχε ο Φοίβος. Μετά το “διπλό” στο γήπεδο Βατίου, η ομάδα της Κρεμαστής κέρδισε στο γήπεδο της και τον ΑΕΡΑ και έτσι έφθασε στους 13 βαθμούς στην βαθμολογία. Η ομάδα του Μιχάλη Πολιά, ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο έπαιξε πιο ουσιαστικά.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 6′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λυριστή αλλά οι γηπεδούχοι “απάντησαν” ένα λεπτό μετά με τον Ταφάνι ο οποίος έφερε το παιχνίδ στα ίσα (1 – 1). Ο ίδιος παίκτης στο 28′ έδωσε το προβάδισμα στο Φοίβο (2 – 1), ωστόσο στην επόμενη φάση ο ΑΕΡΑ ισοφάρισε με τον Γκινή (2 – 2)! Στην επανάληψη, ο Φοίβος “καθάρισε” τον αγώνα με γκολ των Ορφανίδη στο 78′ (3 – 2) και Πρέτσι στο 88 (4 – 2).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Ναζιρόπουλος, Σταυρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΦΟΙΒΟΣ: Γιαννούλι, Μαντικός, Καμπούρης, Παϊζάνος, Δαφερέρας (90′ Καρίκης), Θεοδοσίου, Κιοσέογλου, Αζεμάϊ (66′ Χατζησάββας), Ορφανίδης (91′ Σκέμπι), Μπανουσάϊ (73′ Πρέτσι), Ταφάνι
ΑΕΡΑ: Καστανάκης, Γιαννακάκης (46′ Λαδάς), Τάχος, Πλύγκος, Γαργάλης, Στεφανής, Γκινής, Γεωργίου, Μπάρδης (84′ Φιλιππάκος), Λυριστής, Παυλίδης (77′ Καντής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments