Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Νέα μετάλλια για τη Φλόγα

Νέα μετάλλια για τη Φλόγα

0
floga tzounto
Dodekanisos

Με τρία χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η Φλόγα Ρόδου από το πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο εφήβων – νεανίδων που διεξάχθηκε στο κλειστό της Πεύκης στη Θεσσαλονίκη. 
Το πρώτο χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε η Θεοδώρα Πιπή στα -44 κιλά στην πρώτη της παρουσία σε πανελλήνιο πρωτάθλημα από τον πρώτο της αγώνα όπου πήρε τη νίκη. Στη συνέχεια μπορούσε να πάρει μεγαλύτερο μετάλλιο και είχε τη δυνατοτητα ακόμα και το χρυσό αλλά έχασε δυο αγώνες λόγο της απειρείας της.
Στα +70 κιλά η Γεωργία Γόμπου πρόσθεσε ένα ακόμα μετάλλιο, χάλκινο, στη συλλογή της ξεπερνώντας τα προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν λίγο πριν τους αγώνες. Στην ίδια κατηγορία δεν τα κατάφεραν η Μπαράκα Καρίν και η Καλπακτζίδου Δήμητρα και με δυο ήττες έμειναν έξω από τα μετάλλια.
Η Δουμάνη Μαρίνα στα -63 κιλά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Στον ημιτελικό αγώνα της κατηγορίας όπου αγωνίστηκε, αδικήθηκε και έχασε από ποινή που ανακάλυψε η διαιτητής. Στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο όμως δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλο της να την αμφισβητίσει και πήρε μια καθαρή νίκη.
Στα -73 κιλά των εφήβων αγωνίστηκαν τρεις αθλητές: ο Καραγιαννάκης Χρήστος μια ήττα, ο Μιαούλης Μιαούλης μια ήττα και ο Χατζηνικολάου Χαράλαμπος δυο ήττες. Η αδικία του συστήματος δεν επέτρεψε στους δυο αθλητές να αγωνιστούν σε δεύτερο αγώνα και να δείξουν τις δυνατότητες τους στην πιο μεγάλη κατηγορία του τουρνουά (29 άτομα).
Συνοδοί της ομάδας ήταν η προπονήτρια του αγωνιστίκου τμήματος Μαυρομάτη Κατερίνα και ο πρόεδρος της ομάδας Χατζηνικολάου Σάββας.
Η Φλόγα θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον υπεύθυνο του αθλητισμού κύριο Μιχάλη Δρακιού για την χορηγία των ακτοπλοικών εισιτηρίων απο Ρόδο προς Πειραιά με επιστροφή που έδωσε μεγάλη βοήθεια στην ενίσχυση της ομάδας για τους αγώνες.
Η Φλόγα ευχαριστεί το πρακτορείο Μάρκος Τράβελ για τη μόνιμη και διαρκή συνεργασία με το τμήμα τζούντο του σωματείου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments