Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νέα ήττα για την Τελχινίδα

Νέα ήττα για την Τελχινίδα

1
telxinida panionios
Dodekanisos

Ακόμα μια ήττα γνώρισε στο πρωτάθλημα της Α2 η ομάδα της Τελχινίδας με 3-0, αυτή τη φορά από τον ΖΑΟΝ. Το παιχνίδι έγινε χθες στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου.
Η έμπειρη παίκτρια τραυματίστηκε την Παρασκευή και δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες της με αποτέλεσμα η ροδίτικη ομάδα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα ανάπτυξης. Ωστόσο, πάλεψε πάρα πολύ στο δεύτερο σετ. Απέναντι σε μια πιο έμπερη όμως ομάδα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο.
Στο 1ο και ειδικά στο 30 σετ, οι φιλοξενούμενες επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έφθασαν εύκολα στην κατάκτηση της νίκης.
Πολύ καλή η διαιτησία των Τάσου Μενεσλή, Χρίστου Μάλφα και Μαίρης Παπαδούλη.
Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα, είναι τα ακόλουθα:
ΡΣΦΠ Τελχινίς – Ζηρίνειος ΑΟΝ 0-3 σετ σε 64΄(12-25 σε 22΄, 23-25 σε 27΄και 07-25 σε 15΄)
ΤΕΛΧΙΝΙΣ: (Νίκος Τσιντομηνάς): Νίκη Κουτζούκη, Ματίνα Γιαννέλη, Μαρία Βρατσάλη, Καρολίνα Χρυσοχού, Φαμπιόλα Τερζίου, Κατερίνα Χειμωνέττου Νικολέτα Αμορανίτη (λ) Γεωργία Βερβερίδη, Κέλυ Δαουτοπούλου, Ελένη Μητροπούλου, Ραφαηλία Κουφομανώλη (λ), Φαίη Μίχου, Ανθή Γκίκα και Αναστασία Αποστολάκη.
ΖΑΟΝ: (Πηνελόπη Μπλάμη) Τατιανή Μολδοβανίδη, Μαργαρίτα Οικονομοπούλου, Έλλη Κόνιαρη, Κατερίνα Κτιστάκη, Ευαγ-γελία Καπέλου, Αρετή Μπαφατάκη, Βασιλική Νικολέτου (λ), Αθηνά Σκυθιώτη, Γεωργία Τσατσούρη και Μαρία Ντονά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
News
News
7 years ago

ΠΟΛΥ ΚΑΚΉ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Α2.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΗΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ