Νέα ήττα για την Τελχινίδα

1
telxinida panionios

Ακόμα μια ήττα γνώρισε στο πρωτάθλημα της Α2 η ομάδα της Τελχινίδας με 3-0, αυτή τη φορά από τον ΖΑΟΝ. Το παιχνίδι έγινε χθες στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου.
Η έμπειρη παίκτρια τραυματίστηκε την Παρασκευή και δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες της με αποτέλεσμα η ροδίτικη ομάδα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα ανάπτυξης. Ωστόσο, πάλεψε πάρα πολύ στο δεύτερο σετ. Απέναντι σε μια πιο έμπερη όμως ομάδα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο.
Στο 1ο και ειδικά στο 30 σετ, οι φιλοξενούμενες επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έφθασαν εύκολα στην κατάκτηση της νίκης.
Πολύ καλή η διαιτησία των Τάσου Μενεσλή, Χρίστου Μάλφα και Μαίρης Παπαδούλη.
Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα, είναι τα ακόλουθα:
ΡΣΦΠ Τελχινίς – Ζηρίνειος ΑΟΝ 0-3 σετ σε 64΄(12-25 σε 22΄, 23-25 σε 27΄και 07-25 σε 15΄)
ΤΕΛΧΙΝΙΣ: (Νίκος Τσιντομηνάς): Νίκη Κουτζούκη, Ματίνα Γιαννέλη, Μαρία Βρατσάλη, Καρολίνα Χρυσοχού, Φαμπιόλα Τερζίου, Κατερίνα Χειμωνέττου Νικολέτα Αμορανίτη (λ) Γεωργία Βερβερίδη, Κέλυ Δαουτοπούλου, Ελένη Μητροπούλου, Ραφαηλία Κουφομανώλη (λ), Φαίη Μίχου, Ανθή Γκίκα και Αναστασία Αποστολάκη.
ΖΑΟΝ: (Πηνελόπη Μπλάμη) Τατιανή Μολδοβανίδη, Μαργαρίτα Οικονομοπούλου, Έλλη Κόνιαρη, Κατερίνα Κτιστάκη, Ευαγ-γελία Καπέλου, Αρετή Μπαφατάκη, Βασιλική Νικολέτου (λ), Αθηνά Σκυθιώτη, Γεωργία Τσατσούρη και Μαρία Ντονά.

1 ΣΧΟΛΙΟ