Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νέα ήττα από τον Εθνικό

Νέα ήττα από τον Εθνικό

0
athlopaidies
Dodekanisos

Τη δεύτερη της ήττα από τον Εθνικό Πειραιώς μέσα σε διάστημα λίγων ημερών γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Αθλοπαιδιών της Κω. Μετά το κύπελλο, ηττήθηκε με 3 – 0 σετ και στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Το παιχνίδι έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Κω και ήταν πάρα πολύ δύσκολο για τη Δωδεκανησιακή ομάδα μιας και οι Πειραιώτες θεωρούνται από τα μεγάλα φαβορί για να πάρουν τον τίτλο. Τα παιδιά του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου πάντως, έδειξαν σημάδια βελτίωσης. Όσο περνάει ο καιρός θα καλύπτουν τα κενά εμπειρίας που υπάρχουν και ότι είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα πράγματα στα παιχνίδια που ακολουθούν με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους.
Αναλυτικά:
Κως κλειστό γυμναστήριο
Κυριακή 4-12-2016 16.00
Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω-Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. 0-3 (15-25, 15-25, 23-25) σε 74’
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΜΩΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ), ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΩΡΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΛΙΜΠΕΡΟ), ΒΡΑΧΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. (Σάκης Ψάρρας) ΜΑΝΤΕΚΑΣ, ΤΟΥΡΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΟΥΛΗΣ,ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΣΗ, ΣΙΩΠΗΣ, ΔΕΛΗΠΡΙΜΗΣ, ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΣΑΜΠΑΝΗΣ.
Διαιτητές ήταν οι Κατσούλης Βασίλης και Τοψιδέλης Παντελής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments