Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νέα φιλοσοφία και στο βόλεϊ (video)

Νέα φιλοσοφία και στο βόλεϊ (video)

13
spanos dimitris
Dodekanisos

Ο Μανώλης Χατζημανώλης θα είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα βόλεϊ του Διαγόρα. Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα ο νέος έφορος του τμήματος Δημήτρης Σπανός. Ο ίδιος έκανε λόγο και για μετεγγραφές που έγιναν όσον αφορά τη γυναικεία ομάδα, αλλά όπως είπε θα ανακοινωθούν και επίσημα το αμέσως επόμενο διάστημα. Οι παίκτριες πάντως αυτές που αποκτήθηκαν είναι έμπειρες και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά και τις μικρότερες στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δείτε σε video τι είπε ο κ. Σπανός.

 

{youtube}2IzPM8o6xf0{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
volleyeye
volleyeye
10 years ago

επιτέλους και λίγη σοβαρότητα στο Διαγόρα..
Φυσικά να δούμε τι θα κάνουν κι αυτοί οι νέοι “μεσσίες”.. ίδομεν.
Πάντως από την περσινή δραματική κατάσταση φαίνονται λίγο καλύτερα τα πράγματα

JIM
JIM
10 years ago

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ…ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40…..ΤΙ ΝΑ ΠΩ…

1905
1905
10 years ago

tha fanei sto…xeirokrotima….pantos ean isxiei gia tin LIA ayti persy mas evrize kai to epeze,i antidiagoritissa,idomen,makari ola na pane kala kai na aproume koupes kai sto volley,kali arxi kyrie spane emeis sto plai sas!

ialisos
ialisos
10 years ago

κε jim, δεν ξέρω τι λέτε αλλά ο κος Χατζημανώλης μάζεψε στον Ήλιο μέσα σε 1μιση μηνα 60 παιδιά, και από οτι μου είπε μια φιλη μου που τον ειχε στον κλεανθη, οταν πηγε εκει, δεν υπηρχαν καν ακαδημιες και επισης σε 1 μηνα μάζεψε 20 παιδια, επισης κατεβασε παιδικο και εφηβικο που στην αρχη δεν υπηρχε ουτε ενα παιδακι. εγω αυτα ξερω κι αυτα εζησα, τωρα τι λετε εσεις δεν ξερω.

?
?
10 years ago

Ο Μαμαλίγγας είναι ο γνωστός της παλιάς Τοπικής Επιτροπής?
Αρχίζω να υποψιάζομαι την νέα φιλοσοφία.
Παιδιά……. ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΑΑΑΑΣ

pantawan
pantawan
10 years ago

ρε φίλε είσαι σοβαρός,δεν τον ξέρω αυτόν τον μαμαλίγκα, αλλά εδώ έχει γίνει χαμός με τόσα μαγαζάκια, και σε ενόχλησε αυτός;; σου ζήτησε ποτέ λεφτά; είχε ομάδα και σου ταπαιρνε κανονικά;; τι;; κοψτε λοιπόν τις σαχλαμαρες. αμα σου τα παιρνε κανονικα βγες και πες μας πως σου ταπαιρνε για να προφυλαχθούμε κι εμεις οι αδαεις.

JIM
JIM
10 years ago

ΚΕ IALISOS ΖΕΙΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ? ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ? ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΠΙ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ ? Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΛΕΑΝΘΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ)ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ! ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 60 ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΙΚΟΣΑΡΕΣ )ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

sam
sam
10 years ago

Επιτέλους, Η έλευσις των Διαγοριδών…

Όσο για τον υπεύθυνο και γνωστό της Τοπικής Επιτροπής, μόνο καλά λόγια ακούω…
Αυτός οργάνωσε την ΤΕ και ελπίζω να βάλει μια τάξη και στον Διαγόρα.

Όσο για τους κακεντρεχείς, ας βράζουν στο ζουμί τους.
Εμείς στο πλάι τους.

pastida
pastida
10 years ago

τζιμ, επειδη μαλλον δεν σου τα εχουν πει καλα, θα στα πω εγω να τα μαθεις.οταν πηγε αυτος ο χατζημανώλης στον κλεάνθη,ο τσιντομηνας ειχε παρει ολες τις ακαδημιες και επισης ειχε φυγει ηδη ολο το γυναικειο τμημα και ειχαν μεινει οι μικρες.επισης οι μεγάλοι δεν υπηρχαν και δεν κατεβαιναν και μετά απο παραίνεση του κατέβηκαν μετά τον φεβρουαριο με τον ορο να φυγουν την επομενη χρονια.συνεπως για να βαλεις το μυαλο σου στη θεση του, οταν πηγε αυτος,δεν βρηκε κανενα.μονο κατι μικρα κοριτσια.ρώτησε και τον μοσκιου να στα πει απο κοντα και θαλεγα προτου “βγαινεις” και λες μπουρδες και αερολογιες πρωτα να ρωτας να μαθαινεις και μετα μπορεις να δημοσιευσεις αυτα που εμαθες.φυσικα στον αερα μπορεις να λες οτι θες. απλα κανε ενα κοπο και ρωτησε τον μοσκιου αυτος θα στα πει καλυτερα απ ολους.

ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ
10 years ago

Φιλε SAM αν οργανωση για σενα σημαινει να ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ η ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ για μικροπολιτικες σκοπιμοτητες (βλεπε Τσοπανακης)εις βαρος των αθλητων της περιοχης και του βολλευ γενικοτερα τοτε συμφωνω μαζι σου ο κ.Μαμαλιγκας βοηθησε την παλια Τ.Ε και το βολλευ της περιοχης μας.Ειστε για πολλα γελια !!

Contra
Contra
10 years ago

Τα παπαγαλάκια – τσιράκια του κυρ …Νίκου, συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη.
Έτσι τους έμαθε, αυτά κάνουν.

Οι της ΤΕ, αποτυχημένοι σύμβουλοι, άνευ χαρτοφυλακίου, δεν έχουν πλέον να προσφέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Τους αφήνουμε στην μιζέρια τους και στην λασπολογία τους, μια και είναι παγκοσμίως ΑΓΝΩΣΤΟΙ…

sam
sam
10 years ago

Αγαπητέ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ίσως ξέχασες να αναφέρεις ότι εκείνη την εποχή, μέλη τους ήταν επίσης οι έφοροι – αντιπρόσωποι του Κλεάνθη, Τελχινίδας, Κω, Ζέφυρος και Διαγόρα.

Αν εκείνοι είχαν αντίθετη άποψη γιατί δεν πέρασε η άποψή τους;

Ποιός έπρεπε να ¨χρηματοδοτήσει” το πρωτάθλημα;

Ελπίζω να σου έκοψα το γέλιο.

stefanos
stefanos
10 years ago

Αφηστε τα αποθημενα σας μακρια απο τον Διαγορα…Ολοι θα κριθουν για το εργο τους και την προσφορα τους στην ομαδα….Πριν πατησει η ομαδα παρκε αρχισαν οι κλαψιαριδες τα δικα τους.Σημασια δεν εχει τι λεγετε μονο αλλα και ποιος τα λεει…Αφηστε και το ονοματακι σας να ξερουμε και ποση βαρυτητα εχει η αποψη σας.Αλλιως δεν εχουν καμια αξια.