Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νέα φιλική ισοπαλία για την Ρόδο 1-1 με την Νίκη Βόλου

Νέα φιλική ισοπαλία για την Ρόδο 1-1 με την Νίκη Βόλου

0
Φωτογραφία: goalpost.gr
Dodekanisos

Στο πέμπτο κατά σειρά φιλικό της παιχνίδι, η Ρόδος αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Νίκη Βόλου. Ήταν ακόμα ένα δυνατό τεστ για τα “ελάφια” κόντρα σε έναν ισχυρό  αντίπαλο. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο “ΕΑΚ”. 

Το τελικό αποτέλεσμα που ήλθε ισόπαλο με σκορ 1-1, ειναι το τελευταίο που έχει σημασία. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι προπονητές και τα επιτελεία των ομάδων. Δοκιμάζουν τακτικές, συστήματα και βλέπουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους.

Η τελική εικόνα άλλωστε που θα έχουν οι ομάδες και ειδικότερα η Ρόδος, θα διαμορφωθεί μετά απο καιρό και λίγο πριν την μεγάλη έναρξη της σεζόν.

Στα της αναμέτρησης η Νίκη προηγήθηκε με τον Τσουκαλά στο 47. Μάλιστα είχε και δύο δοκάρια. Παρόλα αυτά το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου ισοφάρισε με πέναλτι του Παπάζογλου στο 83ο λεπτό. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Κυρίτσης, Παναγιωτίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Αλιατίδης, Τσουκαλάς, Τσιμπούκας, Βασιλείου, Τζιώρας, Βλαχομήτρος.

ΡΟΔΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Ηλιάδης, Σαάντο, Μακρυδημήτρης, Χιούσι, Ρέτσος, Μάρκοβιτς, Φερέιρα, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Δελαπόρτας, Παπάζογλου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments