Αρχική Videos Νέα επίθεση Ερντογάν, αυτή τη φορά μέσω twitter

Νέα επίθεση Ερντογάν, αυτή τη φορά μέσω twitter

0

Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν, αυτή τη φορά μέσω του twitter. Χαρακτηριστικά, ανέφερε στα Ελληνικά μάλιστα μεταξύ άλλων και τα εξής: “Προειδοποιούμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα να συνετιστεί, να μείνει μακριά από όνειρα, ρητορικές και ενέργειες που θα την οδηγήσουν σε αποτελέσματα για τα οποία θα μετανιώσει, όπως συνέβη έναν αιώνα πριν”.

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Η Τουρκία όπως δεν θα παραιτηθεί από τα δικαιώματά της στο Αιγαίο, δεν θα διστάσει και να κάνει χρήση των δικαιωμάτων που τις αναγνωρίζονται από τις διεθνείς συμφωνίες στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών…. δεν παραβιάζει τα δικαιώματα και το δίκαιο κανενός, δεν επιτρέπει όμως ούτε την παραβίαση των δικαιωμάτων και του δικαίου της από κανέναν».

Το μήνυμα της Ελληνικής πλευράς ήταν άμεσο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε τα εξής:
 “Τίποτα απολύτως και με κανένα τρόπο δεν μπορεί να πλήξει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την εθνική μας κυριαρχία. Είναι αξιοπρόσεκτο ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν επέλεξε να εκφραστεί στα ελληνικά. Είναι γνωστό ότι η ελληνική είναι η γλώσσα της λογικής, της ελευθερίας και του δικαίου. Οι μητρικοί της χρήστες και ο δυτικός κόσμος το γνωρίζουν άριστα. Η τακτική που έχει επιλέξει η Τουρκία δεν εμπίπτει σε καμία από αυτές τις εκδοχές”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments