Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νέα δήλωση Χρυσοχοϊδη – Τέλος ο Κασάπης

Νέα δήλωση Χρυσοχοϊδη – Τέλος ο Κασάπης

0
xrisoxoidis_monos
Dodekanisos

Νέα έγγραφη δήλωση έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Διαγόρας Κώστας Χρυσοχοϊδης. Αυτή τη φορά όμως έχει να κάνει με το θέμα μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Ο ίδιος ενημερώνει πως η περίπτωση του Βασίλη Κασάπη, δεν προχωράει. Ειδικότερα, όλη η δήλωση του κ. Χρυσοχοϊδη είναι η ακόλουθη:
“Οφείλω να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο σχετικά με την πορεία της  διαπραγμάτευσης με τον κ. Βασίλη Κασάπη για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Π.Α.Ε. Διαγόρας.
Είναι γνωστό ότι, εδώ και αρκετό καιρό, επιθυμώ ν’ αποχωρήσω από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Δεν επιθυμώ ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό αντάλλαγμα για το σύνολο των μετοχών που παραχωρώ. Έχω δεσμευτεί επίσης ότι θα καλύψω και σημαντικό μέρος των οφειλών της Π.Α.Ε. Αρκεί ο ενδιαφερόμενος να σέβεται την ιστορική ιδέα και την αθλητική αξία του Διαγόρα. Αυτός και μόνον είναι ο δικός μου όρος. Ο κ. Βασίλης Κασάπης με ενημέρωσε ότι υπαναχωρεί και αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση των μετοχών της Π.Α.Ε. Κατά συνέπεια οφείλουμε ν’ αναζητήσουμε λύση για την επόμενη μέρα. Καλώ τον φίλαθλο κόσμο καθώς και τους τοπικούς φορείς να επιστρατευτούν στην αναζήτηση αξιόπιστης λύσης για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας. Είμαι ανοιχτός στο να δεχθώ προτάσεις. Το μέλλον του Διαγόρα, είναι ευθύνη όλων μας. Ο Διαγόρας δικαιούται και τη νέα χρονιά ν’ αγωνίζεται στη Football League (Β’ Εθνική). Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι, θα σταθώ αρωγός σε κάθε αξιόπιστη πρόταση και θα πράξω ότι απαιτείται για τη διασφάλιση των αγωνιστικών συμφερόντων της ομάδας. Επιθυμώ τη συμπαράσταση όλων, ώστε ν’ αντιληφθούν άπαντες, ότι όσοι “έπαιξαν” παιχνίδια στην πλάτη του Διαγόρα ή όσοι σχεδιάζουν να “παίξουν” θα μας βρουν απέναντί τους ενωμένους. Το να μην σεβαστούν εμένα προσωπικά το συγχωρώ, το να μην σεβαστούν όμως τον  Διαγόρα δεν θα το συγχωρήσω ποτέ!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments