Αρχική Videos Νέα “χολή” Soros κατά του Donald Trump!

Νέα “χολή” Soros κατά του Donald Trump!

0

Χολή κατά του Donald Trump στάζει όποτε του δίνεται η ευκαιρία ο George Soros. Ο δισεκατομμυριούχος, τα αισθήματα του οποίου κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ είναι βέβαια γνωστά, με νέο του άρθρο τονίζει πως «η δημοκρατική κοινότητα θα πρέπει να νικήσει το …ακροδεξιό εξτρεμιστικό» Ανώτατο Δικαστήριο και τον Τραμπ! Όπως είπε μάλιστα «αντιπροσωπεύουν μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ από τη Ρωσία και την Κίνα και πρέπει να ηττηθούν με κάθε δυνατό τρόπο».

Απηχώντας τα λόγια του προέδρου Joe Biden, ο Soros καταδίκασε την πρόσφατη δικαστική απόφαση  για τις αμβλώσεις. Είπε ότι «η λογική της απόφασης απειλεί άλλα δικαιώματα που αναγνωρίζονται από τη Δέκατη τέταρτη τροποποίηση. Μεταξύ αυτών το δικαίωμα στην αντισύλληψη και τα δικαιώματα και το γάμο ομοφύλων αλλά πιθανώς ακόμη και τον διαφυλετικό γάμο».

Ο κοινός παρονομαστής στις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις είναι «η υποστήριξη των στόχων που προωθεί το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Τραμπ και η αποδυνάμωση ή η απαγόρευση των στόχων που ευνοούνται από το Δημοκρατικό Κόμμα», επέμεινε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments